Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-07-29

Ήρθε ο Μουσλίμοβιτς - Έφυγε ο Μελίσσης

Την Παρασκευή το μεσημέρι ήρθε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο από πολλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα ενσωματωθεί σιγά-σιγά στην ομάδα.

Και εκεί που είμαστε σε αναμονή της άφιξης του Πάμπλο Γκαρσία, μας ήρθε η είδηση της πώλησης του Χρήστου Μελίσση στο βάζελο. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει 2 εκ. € και το Φίλιππο Δάρλα δανεικό για δυο χρόνια με οψιόν αγοράς.

Προσωπικά ταράχτηκα και ξενέρωσα στο άκουσμα της είδησης της πώλησης Μελίσση. Ο Μελίσσης είναι από τους παίκτες που στάθηκαν στο ύψος τους τη χρονιά που πέρασε, που προσπάθησαν για τον ΠΑΟΚ και που είναι εξελίξιμοι. Ο Μελίσσης μπορεί να παίξει τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και σαν δεξί μπακ. Με τις αφίξεις Κοντρέρας και Μαρκός Αντώνιο καθώς και με την επιστροφή Αραμπατζή, φαίνεται ότι δεν υπολογιζόταν για την βασική ενδεκάδα.

Και εκεί έρχεται η πρόταση του βάζελου. 2 εκ. € και τον καθαρόαιμο αριστερό μπακ, το Δάρλα. Έναν αριστερό μπακ ψάχναμε, οπότε η πρόταση μοιάζει να μας κάνει. Οπότε πουλάμε τον αναπληρωματικό, τσεπώνουμε 2 εκατομμυριάκια και καλύπτουμε και τη θέση του αριστερού μπακ. Ωραία.

Ο αντίλογος που με κάνει να ενοχλούμαι με την πώληση είναι ο εξής:

Αν, λέμε και απευχόμαστε, δεν μας βγει ή μας τραυματιστεί ή φάει κάρτες ένας από τους τρεις (Κοντρέρας, Μάρκος Αντώνιο, Αραμπατζής) τότε τι εναλλακτική λύση έχουμε; Θα είχαμε το Μελίσση, τώρα θα πάμε σε αλχημείες.

Το άλλο στοιχείο που με ενοχλεί είναι ότι πουλήσαμε έναν παίκτη που είχε δεθεί με την ομάδα κι είχε δείξει τεράστια διάθεση να παίξει για τον ΠΑΟΚ. Και για αυτό η πώληση Μελίσση τάραξε τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Σε αντίθεση με την πώληση του οικοδόμου Χριστοδουλόπουλου (που ήταν ξένο σώμα για την ομάδα) και την πώληση Φερνάντεζ που ήταν σε πτωτική πορεία.

Και στο κάτω κάτω ο Δάρλας ποιος είναι; Μακάρι να με διαψεύσει το παιδί, αλλά εγώ δεν περιμένω και πάρα πολλά...

Τα οικονομικά μας ήταν και εξακολουθούν να είναι πενιχρά. Οπότε τα 2 εκ. € είναι πολλά λεφτά. Εγώ θέλω να δω αυτά τα λεφτά να επενδύονται στον ΠΑΟΚ, π.χ. βάζοντας μπρος το προπονητικό κέντρο.

Με αυτή τη διοίκηση μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο θα γίνει και ότι εν πάσει περιπτώση τα λεφτά δεν θα παν χαμένα. Παλιά αυτό δεν γινόταν...

Θυμάται κανείς τι έγιναν τα λεφτά απ' την πώληση $αλπιγγίδη;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: