Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-07-30

Ο Δημήτρης Δρόσος αναλαμβάνει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το σήριαλ με την αγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά του Δημήτρη Δρόσου φαίνεται να τελειώνει θετικά για την ομάδα μας.

Ο πατρινός επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης της Winbet και ξενοδοχείων στις Μαλδίβες) συμφώνησε να αναλάβει τα χρέη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και τις οφειλές σε πρώην και μη παίκτες και να πάρει τις μετοχές και τη διοίκηση της ομάδας.Άμεσος συνεργάτης του στο δύσκολο έργο που τον περιμένει θα είναι ο παλιός παίκτης μας Νίκος Μπουντούρης, ο οποίος φαίνεται να πιστεύει πάρα πολύ στο Δρόσο: δείτε το σχετικό άρθρο στο sport24.gr.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε στην ΑΕΚ μας δείχνει ότι

α) θέλει τη στήριξη του κόσμου, αλλιώς δεν "γουστάρει" να ασχολείται. Από την ΑΕΚ έφυγε επειδή ο κόσμος δεν πατούσε και έκοβε 200-300 εισιτήρια σε κάθε αγώνα. Αυτό είναι στο χέρι μας. Με διαρκείας και παρουσία στο γήπεδο μπορούμε να του δείξουμε ότι τον θέλουμε στη ομάδα και ότι τον στηρίζουμε.

β) ο άνθρωπος δεν είναι λαμόγιο. Αποπλήρωσε μέχρι λεπτού τους πάντες στην ΑΕΚ και έφυγε κύριος. Τόσο κύριος που η ερασιτέχνης ΑΕΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Επειδή δεν είμαι μπασκετικός και δεν γνωρίζω τα της ΚΑΕ τόσο καλά, δεν θα επεκταθώ. Θα πω ότι έχω εμπιστοσύνη στο δίδυμο Δρόσου - Μπουντούρη και επίσης ότι έχω επίγνωση του ότι ο Δρόσος ήταν η τελευταία ελπίδα για τη σωτηρία της ΚΑΕ. Αν ο Δρόσος δεν αναλάμβανε την ΚΑΕ, το καλύτερο που θα είχαμε να κάνουμε θα ήταν να την διαλύσουμε, παρά να υποστούμε την ξεφτίλα να υποβιβαστούμε στην Α2.

Τώρα πιστεύω ότι ανατέλλει μια νέα και καλύτερη εποχή στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μια εποχή αντάξια του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: