Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-08-01

Συνέντευξη Ζαγοράκη

Συνέντευξη τύπου έδωσε χτες το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το κύριο λόγο είχε ο πρόεδρος Θ. Ζαγοράκης. Μίλησε όμως και ο Γ. Παπαδόπουλος που είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Το κείμενο της συνέντευξης έχει ανέβει στο site της ΠΑΕ εδώ.

Δεν έχω τη μεγάλη διάθεση να σχολιάσω τη συνέντευξη, θεωρώ ότι δεν μάθαμε και τίποτα καινούριο. Το κεντρικό μήνυμα είναι ότι ο κόσμος έχει πάρει στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ. Παρά το χάλι που παρουσίασε αγωνιστικά πέρσι η ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση ο Θοδωρής δεν χάιδεψε αυτιά (άλλωστε ποτέ δεν το κάνει) και ξεκαθάρισε ότι έχουμε μακρά πορεία ακόμα μπροστά μας. Η ουσία είναι ότι δεν χρωστάμε σε τρίτους πλέον τίποτα "εκτός από μερικούς που δεν βρήκαμε ή δεν έχουν έρθει ακόμα να εισπράξουν ή απλά δεν θέλουν να πάρουν τελικά αυτά τα χρήματα". Σε κάθε περίπτωση πρέπει να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλιώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεχάσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τις πωλήσεις που έγιναν είπε ότι οι Φερνάντεζ και οικοδόμος είχαν κουραστεί και ήθελαν να φύγουν, ενώ ο Μελίσσης ήταν στο να φύγει ή να μη φύγει. Τελικά τα 2 εκ. € ήταν πολλά και ο παίκτης το αποφάσισε (με λίγη πίεση εικάζω εγώ.)

Κλείνω λέγοντας ότι προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στην τωρινή διοίκηση, παρά τα όποια λάθη έχει κάνει ή τις όποιες διαφωνίες έχω σε διάφορους χειρισμούς. Η ουσία είναι ότι με αυτή τη διοίκηση ο ΠΑΟΚ πάει μπροστά, ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει. Και αν έρθει και η αγωνιστική ανάταση φέτος, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν θα χαρεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: