Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-08-07

ΠΑΟΚ - Udinese 3-1: Αποκαλυπτήρια

ΠΑΟΚ - Udinese 3-1 χτες το βράδυ στην κατάμεστη Τούμπα στα πλαίσια φιλικού αγώνα

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μας χτες το βράδυ. Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στην Τούμπα, και φυσικά ο κόσμος έδωσε το βροντερό παρόν.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομερή σχολιασμό, καθώς πρόκειται για έναν απλό φιλικό αγώνα και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα η οποία είναι αρκετά πίσω στην προετοιμασία της. Θα πω τι συμπεράσματα έβγαλα σε αυτό το πρώτο ματς που είδα.

Ξεκινάμε με τα αρνητικά:

Ο Χαλκιάς χρειάζεται επειγόντως ανταγωνιστή. Με το να αισθάνεται άνετος και βασικός θα κάνει πολλές κουνελιές.

Η δεξιά πλευρά με ψιλοαπογοήτευσε. Το πουλέν μου ο Αραμπατζής δεν έχει επανέλθει ακόμα στα παλιά γνώριμα επίπεδα απόδοσης (ελπίζω ότι σύντομα θα δούμε τον παλιό καλό Αραμπατζή). Ο Κονσεϊσάο ήταν λίγο βαρύς αλλά με πολλή διάθεση και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε τον καλό εαυτό του.

Πάμε στα θετικά στοιχεία τώρα:

Η άμυνα ήταν πολλή σφιχτή. Ο Κοντρέρας είναι σέντερ μπακ τεράστιας κλάσης και εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ιταλοί πρακτικά δεν είχαν ούτε μια φάση.

Η αριστερή πλευρά πετούσε. (ΟΚ, με εξαίρεση τον Σβούρα που έχει γεράσει...) Ευχάριστη έκπληξη ο Δάρλας και φυσικά ο Γεωργίου. Καλές εντυπώσεις γενικά άφησε και ο Βιερίνια, αν και προσωπικά περίμενα περισσότερα από αυτόν.

Πολύ ουσιαστικοί ήταν οι Μπαλάφας και Βερόν. Όταν θα είναι έτοιμος και ο Γκαρσία, πιστεύω ότι το κέντρο μας θα φυσάει. Πολύ μου άρεσε ο Ίβιτς που μπορεί να μην πήρε πολλές προσπάθειες αλλά έχει κάτι που λείπει πολλά χρόνια απ' τον ΠΑΟΚ: κάθετη πάσα.

Μπροστά είδαμε τον ανέτοιμο ακόμα Μουσλίμοβιτς να έχει πολύ καλές κινήσεις και τοποθετήσεις. Στην φάση του 1-0 έδειξε "ότι το έχει" το γκολ. Ελπίζω να μας βγει. Πολύ καλός κι ο Αθανασιάδης που αντικάτεστησε τον Μουσλίμοβιτς κι έκανε το 2-1.

Η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο, αλλά υπάρχουν και πράγματα που χρήζουν βελτιώσεως. Το σίγουρο είναι ότι φέτος δεν θα πονέσουν τα ματάκια μας.

2 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Διακοπές όλοι ρε γαμώ το? Κανένας δεν γράφει?

DonMits είπε...

Όχι, δεν είμαι διακοπές. Από βδομάδα.

Απλά δεν έχει και τίποτα το σπουδαίο να πούμε. Και το φιλικό με τη Λάτσιο δεν το είδα, οπότε...