Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-09-19

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ: Προσοχή και διπλό

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ το Σάββατο 20/09/2008 στις 1900

Έξοδο στο νεοφώτιστο Πανθρακικό προβλέπει το πρόγραμμα για αυτή την αγωνιστική.

Προσωπικά θεωρώ το παιχνίδι αυτό πιο δύσκολο από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι πολύ εύκολο να υποτιμήσει κανείς έναν αντίπαλο που ανέβηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία και έχει χάσει και τα 2 του παιχνίδια. Στην πραγματικότητα ο Πανθρακικός είναι μια αρκετά καλή ομάδα, η οποία μάλιστα λαχτάρισε το βάζελο την προηγούμενη αγωνιστική, άσχετα αν τελικά έχασε με 3-0.

Η ομάδα μας πρέπει να κατέβει με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα και να καθαρίσει το ματς νωρίς-νωρίς χωρίς να αφήσει μεγάλα περιθώρια στον Πανθρακικό να σκεφτεί καν ότι μπορεί να μας κάνει τη ζημιά. Να θυμίσω ότι πέρσι οι νεοφώτιστοι μας είχαν καθαρίσει, με εξαίρεση το Χ στη Βέροια...

Τέτοιου είδους παιχνίδια μπορούν και πρέπει να μας δώσουν τους βαθμούς που θα κάνουν τη διαφορά για το φετινό ΠΑΟΚ. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, εμείς είμαστε πλήρεις (επιστρέφει και ο Π. Γκαρσία), οπότε δεν υπάρχει κανενός είδους δικαιολογία για να μην έρθει το διπλό.

1 σχόλιο:

temaxistis είπε...

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου και επαυξάνω. Αυτές οι ομάδες και η σοβαρότητα με την οποία θα τις αντιμετωπίσουμε θα κρίνουν πολλά φέτος.