Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-10-17

11,4 % είναι ΠΑΟΚ

Έπεσα σήμερα σε μια δημοσκόπηση που έκανε το sport.gr.

Η οποία μας λέει ότι 11,4% του ελληνικού πληθυσμού υποστηρίζει ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι ο ΠΑΟΚ έρχεται 4ος στις οπαδικές προτιμήσεις.Κάτι που δεν είναι ούτε καινούριο σαν στοιχείο, ούτε και εκπλήσσει κανέναν. (ΟΚ, κάποιο κύριοι από Παπαναστασίου μεριά δεν εννοούν να το αποδεχτούν, αλλά τέλος πάντων...) Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ΑΕΚ που είναι τρίτη σε προτίμηση είναι στο 13,0%. Κάτι το οποίο επίσης δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, γιατί η ΑΕΚ εκτός λεκανοπεδίου σχεδόν δεν υπάρχει. Ενώ ο ΠΑΟΚ έχει όλη τη Μακεδονία.

Άρα κύριοι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν πάνω-κάτω τα ίδια ποσοστά κόσμου. Άρα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει την ίδια αντιμετώπιση που έχει η ΑΕΚ γιατί εκπροσωπεί το ίδιο μεγάλο κομμάτι κόσμου. Την ίδια αντιμετώπιση σε όλα τα επίπεδα!

5 σχόλια:

OKyrios είπε...

Έχω κάποιες αμφιβολίες που σχετίζονται με την προέλευση τού δείγματος της δημοσκόπησης. Δε μπορώ να δεχθώ πχ ότι ο Παναθηναικός έχει δυόμισυ φορές περισσότερους φιλάθλους απο τον ΠΑΟΚ, για να μη θέσω θέμα δυναμικής (πχ η χήρα του αείμνηστου Ράλλη και το Εκάλη κλάμπ δε νομίζω να συγκρίνονται με το τρελλαμένο Παόκι στα κάγκελα)Ακόμη δεν είναι εύκολο να υπολογίσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού που όμως περίπου ξέρουμε πού κινούνται οπαδικά

Panagiotis είπε...

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος. Όλοι είναι ΠΑΟΚτζήδες, απλά δεν το έχουν ακόμα καταλάβει. Μέχρι και η χήρα του Ράλλη μαύρα φόραγε.

DonMits είπε...

Κυριε,

μια δημοσκόπηση είναι πάντα δημοσκόπηση. Με ότι ανασφάλειες και μαγειρέματα μπορεί να έχει.

Γενικά θεωρώ σωστα τα αποτελέσματα. Γενικά. Η δυναμική φυσικά δεν αποτυπώνεται, εκεί είμαστε μακράν πρώτοι.

Ούτε οι έλληνες του εξωτερικού που οι μισοί ειναι ΠΑΟΚ (λόγω τρέλας και κόσμου) και οι άλλοι μισοί γαυ (λόγω τίτλων).

Σε κάτι ερπετά που έδειξα τη δημοσκόπηση στο γραφείο πάντως ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ!!

Παναγιώτη λες να ειναι όλος ο κόσμος ΠΑΟΚ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσκόπηση δεν είναι αξιόπιστη για έναν και μόνο λόγο.Υπάρχουν παραδοσιακές ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννενα,Δόξα Δράμας, Καβάλα , Παναχαϊκή, Καλαμάτα αλλά και η Κέρκυρα οι οποίες έχουν περισσότερο κόσμο από τον Θρασύβουλο.

DonMits είπε...

Ανώνυμε σύμφωνοι σε αυτό που λες, αλλά η ερώτηση έλεγε ποια ομάδα υποστηρίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι εκεί όλες αυτες οι παραδοσιακές δυνάμεις δεν παίζουν φέτος.

Ίσως θα ήταν πιο σωστό να γίνει μια δημοσκόπηση τι ομάδα είστε γενικώς.