Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-11-07

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Καθαρίστε τον

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος το Σάββατο 08/11/2008 στις 19:00 για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008-09

Τον ανεβασμένο Πανιώνιο υποδεχόμαστε το Σάββατο στην Τούμπα.

Το ματς το βλέπω σαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δούμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά και να καθαρίσουμε τον Πανιώνιο, ο οποίος απέκτησε ξαφνικά ορέξεις για ψηλά.

Δεν αντιλέγω ότι οι προσθήκες Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ είναι πολύ σημαντικές στον Πανιώνιο, αλλά η ποιότητά του σαν ομάδα σταματάει εκεί. Άντε κι ο Χούτος ακόμα μπορεί να θεωρηθεί καλή μονάδα. Αλλά η άμυνα του Πανιωνίου είναι ίσως μόνο κάτι καλύτερο από απαράδεκτη, και εκεί πρέπει να πατήσουμε εμείς για να πάρουμε το ματς.

Πιστεύω ότι το 4-4-2 με Μούσλι και Μπακαγιόκο μπροστά αποδείχτηκε πιο αποδοτικό για την ομάδα μας, από το 4-2-3-1 με το Μούσλι να τρώει άπειρο ξύλο μόνος του. Η ομάδα πιέζει τις αντίπαλες άμυνες καλύτερα, κι έτσι θα πιέσει και τον Πανιώνιο το Σάββατο. Το αν θα μπορέσει να την πιέσει σωστά, θα είναι και το κλειδί του αγώνα.

Από εκεί και πέρα έχουμε την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην ενδεκάδα (αντί του Ίβιτς) αλλά και του Λάκη αντί του τραυματία Κωνσταντινίδη. Η άμυνα θα έχει τη γνωστή σύνθεση, και δεν νομίζω ότι δεν θα μπορέσουν να μπλοκαριστούν τα προαναφερθέντα ατού του Πανιωνίου.

Να πούμε ότι φέτος για πρώτη φορά θα υποδεχτούμε και οπαδούς αντιπάλου. 500 "πάνθηρες" θα βρεθούν στη θύρα 8 και εγώ πραγματικά ελπίζω σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, ένα όμορφο παιχνίδι και φυσικά νίκη για την ομάδα μας.

2 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Πάμεεεεεεεε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απλα για να το ξερεις

Ο Πανιωνιος ερχεται χωρις Χουτο που πλακωθηκε με το βοηθο του Λινεν στα μπουνιδια.

Πολυ καλο για μας αυτο

Θα λείπει κι σκουρος που εχουνε που βαζει τα γκολ, ο Κουμουρτζι ή κπαως ετσι