Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-12-09

Αναβλήθηκε η συνέντευξη για την ΑΜΚ

Με λιτή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας ενημέρωσε ότι αναβλήθηκε η συνέντευξη τύπου που θα έδινε σήμερα στις 13.30 ο Ζαγοράκης σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, λόγω των δραματικών γεγονότων που μεσολάβησαν. Η συνέντευξη θα δοθεί την άλλη Δευτέρα 15/12/2008.

Το καταλαβαίνω απόλυτα ότι δεν είναι ώρες να μιλάμε για άλλα θέματα, τη στιγμή που γίνονται όσα γίνονται στη χώρα μας, αλλά από την άλλη αγωνιούσα να ακούσω τι έχει να μας πει ο πρόεδρος για το φλέγον ζήτημα της ΑΜΚ.

Βλέπω πολύ μεγάλη άνεση και χαλαρότητα, ενώ στην πραγματικότητα θα περίμενε κανείς να έχει πάρει φωτιά ο κwλος μας. Θυμίζω ότι αν δεν καλυφτεί η ΑΜΚ, δεν παίζουμε ΟΥΕΦΑ του χρόνου, ακόμα κι αν το επιτύχουμε εντός των γηπέδων.

Η άδεια απ' την επιτροπή κεφαλαιαγοράς έχει δοθεί εδώ και 2 εβδομάδες σχεδόν και θα περίμενε κανείς ο Τέο να βγει την άλλη μέρα να δώσει συνέντευξη. Αλλά άφησε να περάσουν 2 εβδομάδες και τώρα αναβάλει τη συνέντευξη για ακόμα μια εβδομάδα.

Θέλω να ελπίζω ότι κάτι έχουν από πίσω, αλλιώς η ΑΜΚ δεν βγαίνει με τίποτα, με ότι αυτό συνεπάγεται... Ελπίζω ότι στη διοίκηση κάτι παραπάνω ξέρουν από εμάς τους αδαείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: