Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-02-23

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-0: Η νίκη μετράει

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-0 το Σάββατο 21/2/2009 για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Από το παιχνίδι αυτό το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η νίκη. Μια νίκη που ήρθε δυσκολότερα από ότι προσωπικά περίμενα, καθώς αφενός ο Ηρακλής εμφανίστηκε πολύ διαβασμένος και αφετέρου εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ φλύαροι και επιπόλαιοι στο α' ημίχρονο.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πετάξαμε στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο. Όταν αποφασίσαμε να σοβαρευτούμε εκεί κατά το 60', καθαρίσαμε και το παιχνίδι σχετικά εύκολα. Το ευτύχημα είναι ότι ο Ηρακλής δεν έχει ουσιαστικά επίθεση με αποτέλεσμα να μην μας απειλήσει ουσιαστικά, εκτός από την φάση του 36' όπου ο Αγρίτης έχασε το άχαστο.

Κλειδί για μένα του αγώνα ήταν η είσοδος του Χούτου αντί του τραυματία Γκαρσία κι αλλαγή του συστήματος από 4-5-1 (αυτά τα περί 4-2-3-1 τα ακούω βερεσέ) σε 4-4-2. Ο Χούτος άνοιξε χώρους, συνδυάστηκε μια χαρά με το Μουσλίμοβιτς και έδειξε μεγάλη διάθεση για παιχνίδι. Από τη στιγμή μάλιστα που το κέντρο μας σοβαρεύτηκε, ήταν μόνιμη απειλή για το γηραιό. Το ότι το γκολ ήρθε τελικά από τον Κοντρέρας δείχνει την κλάση του παίκτη και το ότι η ομάδα μπορεί να σκοράρει ακόμα και με αμυντικούς. Μετά το γκολ ο Ηρακλής κατέρρευσε και εμείς σπαταλήσαμε ουκ ολίγες ευκαιρίες για παραπάνω τέρματα.

Δεν στέκομαι παραπάνω στο παιχνίδι, καθώς το είδα σε κονσέρβα γνωρίζοντας ήδη το αποτέλεσμα. Οπότε και όσα γράφω περνάν από αυτό το φίλτρο.

Επόμενος αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή 1/3/2009 στις 16:45.

Δεν υπάρχουν σχόλια: