Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-02-04

Ο Λάμπρος Χούτος στον ΠΑΟΚ


Την τελευταία μέρα των μεταγραφών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λάμπρου Χούτου από τον Πανιώνιο στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Χούτος "εξαγόρασε" την ελευθέρας του από τον Πανιώνιο πληρώνοντας 150.000 € ενώ ο ΠΑΟΚ πλήρωσε μόλις 50.000. Το συμβόλαιο θα έχει εξάμηνη διάρκεια και υπάρχει ρήτρα περί μη αποζημίωσης σε περίπτωση που ο παίκτης υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Προσωπικά δεν τρελαίνομαι για τη μεταγραφή του Χούτου. Κανείς δεν αμφισβητεί την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη. Όμως επίσης κανείς δεν αμφισβητεί ότι πρόκειται για έναν προβληματικό χαρακτήρα που "την έχει δει" βεντέτα και σπουδαίος παίκτης. Αυτός ο προβληματικός χαρακτήρας έχει αποτελέσει άλλωστε και την τροχοπέδη στην καριέρα του. Προσωπικά μου κάνει εντύπωση ότι ο Φερνάντο Σάντος συναίνεσε στην μεταγραφή αυτή αν λάβουμε υπόψη μας ότι απαιτεί σιδηρά πειθαρχία από τους παίκτες του.

Από την άλλη θεωρώ τεράστια μαγκιά του ΠΑΟΚ που πήρε τον παίκτη ουσιαστικά τσάμπα. "Θες να έρθεις στον ΠΑΟΚ κ. Χούτο; Κανόνισε να φύγεις απ' τον Πανιώνιο μόνος σου γιατί εμείς δεν δίνουμε τα φράγκα που ζητάει ο Τσακίρης." Έτσι ο παίκτης που είχε τεθεί στο περιθώριο στον Πανιώνιο, αναγκάστηκε να πληρώσει ο ίδιος τη μεταγραφή του.

Με την ελπίδα ότι ο παίκτης θα δέσει με την ομάδα και δεν θα κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια καλωσορίζουμε το Λάμπρο Χούτο στον ΠΑΟΚ.

ΥΓ Από σεβασμό στο θανόντα πρόεδρο μας Γ. Παντελάκη, δεν ανέβασα νωρίτερα σχετικό ποστ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: