Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-04-06

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-2: Χαλαρά

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-2 χτες Κυριακή 5/4/2009 για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Ένα ευχάριστο και χαλαρό απόγευμα πέρασε χτες ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, κερδίζοντας για την πλάκα τον Αστέρα, ο οποίος για να λέμε και του στραβού το δίκιο βαριόταν τη ζωή του. Αυτό βέβαια δεν έχει καμιά απολύτως σημασία. Αυτό που μετράει είναι ότι εμείς παρουσιαστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και καθαρίσαμε εύκολα και άνετα ένα ακόμα ματσάκι.

Η ομάδα μπήκε φουριόζα, έκανε από νωρίς ευκαιρίες και προηγήθηκε ήδη στο 20λεπτο έχοντας χάσει κιόλας 3-4 καλές ευκαιρίες. Από το γκολ και μετά ο Αστέρας μας ζόρισε για κανένα 10λεπτο, είδε ότι δεν πετυχαίνει τίποτα και ουσιαστικά παραδόθηκε στην ανωτερότητα και τη σοβαρότητα της ομάδας μας.

Ο ΠΑΟΚ έλεγξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το ρυθμό, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, δεν κουράστηκε και κέρδισε δίκαια. Σαν επιστέγασμα της ανωτερότητας μας, ήρθε και το γκολ - ποίημα του Κονσεϊσάο και το 0-2, το οποίο έβαλε ταφόπλακα σε όποιες βλέψεις είχε ακόμα ο Αστέρας.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 12/4/2009 στην Ξάνθη.

1 σχόλιο:

Tyxod είπε...

Συνέντευξη Σ. Μπαλάφα για το ματς στην Τρίπολη:

Έπεσε αρκετή κλωτσιά στο παιχνίδι. Η κατάσταση κάπου ξέφυγε από τον έλεγχο του διαιτητή;

"Έχω άλλη άποψη στο συγκεκριμένο θέμα. Για εμένα, όπως το ζω στον αγωνιστικό χώρο, είναι καλό να αφήνει το παιχνίδι ο διαιτητής χωρίς να σφυρίζει πολύ. Βοηθάει στον ρυθμό του αγώνα.

Όλα βέβαια έχουν ένα όριο. Θεωρώ πάντως ότι οι Έλληνες διαιτητές οφείλουν να σφυρίζουν λιγότερο".


Σχόλιο: Τσεκούρι...