Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-04-04

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Άντε να τελειώνουμε

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ αύριο Κυριακή 5/4/2009 στις 19.00 για την28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικό να πούμε ότι όλοι μας έχουμε χάσει το ενδιαφέρον για το υπόλοιπο της σαιζόν και προσμένουμε τα play-off. Κάτι που πασιφανώς είναι λάθος καθώς στους 3 αγώνες που απομένουν μοιράζονται 9 βαθμοί, οπότε οι διαφορές κι οι αποστάσεις από άλλες ομάδες μπορούν να αλλάξουν ακόμα κατά πολύ.

Το ζήτημα είναι η ομάδα να μην δείξει αύριο και στους άλλους 2 αγώνες την αδιαφορία που "διαβάζω" εγώ στο φίλαθλο κόσμο.

Πρέπει να δείξει τη δέουσα σοβαρότητα και να χτυπήσει τα παιχνίδια. Σαφώς πρέπει να προσέξουμε να μην υπάρξουν τραυματισμοί και περιττές τιμωρίες που θα μας στοιχίσουν στα play-off, αλλά κάθε παιχνίδι πρέπει να χτυπηθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, εγώ λέω "άντε να τελειώνουμε με αυτά τα παιχνίδια" της κανονικής περιόδου, κι ελπίζω κι η ομάδα να το βλέπει έτσι. Πάντως σίγουρα ο Σάντος τους έχει πει ξανά και ξανά.

2 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Να τα πάρουμε και τα 3. Για να βγούμε 2οι (έτσι για τον ένα έξτρα βαθμό στα play offs), για ψυχολογικούς λόγους και για γόητρο. Όπως κάναμε σήμερα με τον Αστέρα. Δεν το είδα όλο το παιχνίδι, είχαμε την παρέλαση στο Σικάγο σήμερα και να κάτι έβλεπα, να μία ετοιμαζόμουν (καλά πάτησε ένα χιόνι, άλλο πράγμα), αλλά απ' ότι πρόλαβα να δω, το κέντρο το είχαμε. ΠΑΟΚάρα ρε!

Tyxod είπε...

Πρώτη φορά φέτος παίξαμε με ομάδα που... βαριόταν. Πολύ μικρό το σκορ, φάνηκαν οι απουσίες...

Έξι πόντοι μας λείπουν ακόμα, και πρέπει να τους πάρουμε με την ίδια άνεση όπως και στην Τρίπολη. Και τα δύο ματς είναι αδιάφορα για τους άλλους, αλλά όχι για τον φετινό ΠΑΟΚ. Δεν μας φτάνει η δεύτερη θέση, κι ας ήμαστε πίσω μόνο από τους παρά φύσιν πρωταθλητές.

Ερώτηση: Αυτή τη μαλακία (sic) ότι υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο κοντός, ποιος την ξεκίνησε; Έχω την εντύπωση ότι κάτι τιποτένια ραδιοφωνάκια της πόλης δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, και προσπαθούν από το πουθενά να μαζέψουν τα δύο ευρώ + φπα από αγανακτισμένα sms.

Επίσης: Καταδικάστηκε ο Μπάτμαν. Μόνο 10 χρονάκια έφαγε... Επιτέλους μπήκε και κάποιος φυλακή... (Δεν μπήκε, αλλά λέμε τώρα...)

Τέλος: Πριν μερικές μέρες μια μαθήτρια μου έσκασε στην τάξη με κασκολ ΠΑΟΚ. Γαμώ το κέρατο μου δεν μπορώ να της βάλω 40/20... Μαγκιά, μες στον Πειραιά...