Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-05-25

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 4-1: Ντροπή

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 4-1 για την 5η αγωνιστική των play off 2008/09

Το ότι η ομάδα θα κατέβαινε με πολλές αλλαγές και απουσίες το ξέραμε από πριν.

Παρόλα αυτά η χτεσινή εμφάνιση δεν δικαιολογείται με τίποτα. Η έλλειψη πάθους, αγωνιστικότητας και η πλήρης αδιαφορία που επέδειξαν οι παίκτες μας έφεραν το βαρύ αλλά δίκαιο 4-1, το οποίο αποτελεί ντροπή για αυτή την ομάδα, η οποία δέχτηκε φέτος μόλις 16 γκολ σε 30 αγώνες.

Στο παιχνίδι δεν αξίζει να αναφερθούμε ιδιαίτερα, από ότι φαίνεται η ομάδα είναι ήδη σε κατάσταση διακοπών, και αυτός ήταν ο κύριος λόγος της χτεσινής τουριστικής εμφάνισης.

Η σαιζόν λοιπόν από ότι φαίνεται τελείωσε και το μόνο που μας μένει είναι να αποχαιρετήσουμε την ομάδα την Κυριακή 31/5 στον αγώνα κόντρα στη Λάρισα.

6 σχόλια:

Panagiotis είπε...

DonMits,
όχι και τόσο δίκαιο το αποτέλεσμα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Όταν το πρώτο γκολ είναι πέναλτυ το οποίο είναι και δεν είναι (έχεις "επαφή" αρκετά εκτός φάσης) και αφού ξέρεις τί μεταχείρισης τυγχάνεις από την διαιτησία, με τί κουράγιο να παίξεις? Με το γκολ του Αναστασάκου το σκορ έπρεπε να είναι το 1 - 1, όχι το 3 - 1. Γιατί το τρίτο γκολ ήταν οφ σάϊντ αλλά ο βοηθός δεν το είδε. Αλλιώς παίζεις όταν είσαι 1 - 1 και αλλιώς όταν δίνεις στον αντίπαλο 2 γκολ αβάντζο.

Και όποιος είναι της γνώμης ότι "υπήρχε επαφή άρα είναι πέναλτυ" θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπαλέτο.

Είδες κάθετη πάσα ο Βαγγελής? ;ο)

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Τι να λέμε τώρα Παναγιώτη; Η ομάδα δε βλεπόταν...Το θέμα είναι να φτάσουμε ξανά στο επίπεδο, όπου δεν κάναμε τέτοιες ήττες. Εννοώ δηλαδή, να παίζουμε μπάλλα, ακόμη κι αν χάνουμε. Αλλά όχι έτσι...

Panagiotis είπε...

Δεν παίξαμε Γιώργο και δεν δικαιολογώ την ανυπαρξία μας, αλλά το αποτέλεσμα είχε ένα άλφα "σπρώξιμο".

DonMits είπε...

ΟΚ η διαιτησία δεν ήταν 50-50, αλλά και εμείς δεν κάναμε τίποτα. Ανύπαρκτοι ήμασταν. Μην τα ρίχνουμε όλα εκεί...

Παναγιώτη, το πουλέν σου ο Βαγγελής υπέγραψε στον ΠΑΣ!!!!

Panagiotis είπε...

Το έμαθα ρε γαμώ το.... :(

DonMits είπε...

Καλά, μην βάλεις και τα κλάματα...