Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-07-13

21.100 διαρκείας

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας σταματάει για φέτος. Τα διαρκείας εξαντλήθηκαν, φτάνοντας στο εκπληκτικό νούμερο των 21.100, ξεπερνώντας έτσι το όριο που είχε θέσει η ΠΑΕ αρχικά. Η πώληση θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχιστεί μέχρι να εξαντληθούν όλα τα 28.000 εισιτήρια, αλλά η ΠΑΕ θέλει να δώσει τη δυνατότητα και σε απλό κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στο γήπεδο σε μεμονωμένους αγώνες.

21.100 εισιτήρια διαρκείας λοιπόν και sold out ακόμα και εκεί. Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε και έστειλε το μήνυμα ότι στηρίζει και φέτος την ομάδα του.

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που δεν μπορούν ούτε σε απλά παιχνίδια να κάνουν sold out, αλλά βγάζαν γλώσσα από ραδιοφώνου στην αρχή του καλοκαιριού, όταν τις πρώτες 5-10 μέρες είχαν πουλήσει λίγα παραπάνω διαρκείας από εμάς και κοκορεύονταν ότι έχουν τόσα διαρκείας όσα όλες οι άλλες ομάδες της πόλης μαζί. Τώρα που είστε να μιλήσετε;;;

3 σχόλια:

_ST_ είπε...

πόσα ρε πούλησε ο συμπολίτης τελικά?

DonMits είπε...

Δεν ξέρω, αλλά είναι σίγουρα κάτω από 10.000 αυτή τη στιγμή.

Τι να πουλήσουν κι αυτοί ρε;;;

Αφού δεν κάνουν _ποτέ_ sold out δεν υπάρχει κι η αντικειμενική δυσκολία του να βρεις εισιτήριο μόνο για τα ντέρμπι, οπότε εκλείπει και ένας βασικό λόγος για να πάρεις διαρκείας.

Στην Τούμπα θα γίνεται χαμός για ένα εισιτήριο ακόμα και στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.

Panagiotis είπε...

Ο Ρούλης πούλησε ένα εκατομμύριο διαρκείας ρε, τί λέτε τώρα? Το Μαρακανά τους θα είναι συνέχεια γεμάτο. Θα βάλουν και καρεκλάκια απ' έξω και θα χρεώνουν μισό εισιτήριο.