Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-07-30

Βαλερέγκα - ΠΑΟΚ: Επιστροφή

Βαλερέγκα - ΠΑΟΚ σήμερα 30/07/2009 στις 20.00 για τα προκριματικά του Europa League

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει απόψε στα ευρωπαϊκά "σαλόνια" μετά από σχεδόν 4 χρόνια απουσίας. Αυτό από μόνο του είναι ικανό για να μας ενθουσιάσει, αλλά πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στον σημερινό αγώνα.

Είναι τουλάχιστον προφανές, ότι το επίπεδο των δυο ομάδων δεν συγκρίνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος σαν ομάδα, πιο έμπειρος, με μεγαλύτερο βάθος. Και αυτή είναι η παγίδα. Η Βαλερέγκα είναι πολύ πιο έτοιμη και ρολαρισμένη έχοντας 19 αγωνιστικές στο νορβηγικό πρωτάθλημα. Κι αυτό είναι το πλεονέκτημά της απέναντί μας.

Όπως είπε κι ο Σάντος, μετά από 20 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, δεν θα υπήρχε θέμα για το ποιος θα περάσει. Τώρα όμως που εμείς δίνουμε απόψε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι, ενώ η Βαλερέγκα έχει ήδη 20, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Προσοχή λοιπόν. Κατά πως δείχνει το πράγμα και το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα, καθώς και την κατοχή της μπάλας ώστε να μην κυνηγάει τους πιο φορμαρισμένους Νορβηγούς. Αυτό θα είναι και το κλειδί του σημερινού αγώνα.

Προσωπικά ελπίζω να φανούμε σοβαροί και να μην πάθουμε κανένα κάζο, γιατί κακά τα ψέμματα, πιθανός αποκλεισμός από τους Νορβηγούς θα είναι κάζος με μεγάλο αντίκτυπο στην συνολική πορεία της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι ήδη από σήμερα θα βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση.

Δυστυχώς δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το παιχνίδι, καθώς τα δικαιώματα του αγώνα για την Ελλάδα τα πήρε το Conn-X TV (!!!). Οπότε θα κολήσουμε το αυτί στο ραδιόφωνο να παρακολουθήσουμε ακουστικά τουλάχιστον τον αγώνα.

Καλή αρχή λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: