Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-09-10

Συνέντευξη Ζαγοράκη

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χτες ο Ζαγοράκης.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το τι είπε. Το κείμενο της συνέντευξης μπορείτε να το δείτε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και στα διάφορα αθλητικά sites.

Προσωπικά δεν έμαθα κάτι καινούριο χτες. Δεν άκουσα κάτι που δεν ήξερα ήδη.

Ο Θόδωρος μίλησε απλά, λαϊκά και ντόμπρα, μίλησε την απλή γλώσσα που μιλάει ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ.

Θα σταχυολογήσω μερικά πράγματα που μου έκαναν εντύπωση:

- Χαρακτήρισε τον αποκλεισμό από την Χέρενφεν δυνατό χαστούκι. Όπως το αισθανθήκαμε όλοι μας δηλαδή. Δεν μπήκε στη λογική να δικαιολογηθεί, να ωραιοποιήσει, να τον περάσει στο "ντούκου" και στο "δεν πειράζει".

- Για τον Γκαγκάτση είπε ότι η σχέση είναι καθαρά επαγγελματική κι ότι πλέον έχουν υπολογίσιμη φωνή στα "κέντρα αποφάσεων". Μάθαμε μάλιστα ότι οι μετοχές μπορούν να ξαναγυρίσουν σε Μενδρινό, Βιολίδη με μια απλή υπογραφή των τελευταίων. Αυτό προσωπικά με ανακούφισε λίγο.

- Η ανανέωση με τον Σάντος έγινε γιατί "θέλαμε να καταλάβουν όλοι και μέσα στα αποδυτήρια ποιος κάνει κουμάντο". Μήπως δηλαδή κάποιοι προσπαθούσαν να κάνουν κουμάντο, ενώ δεν είναι δουλειά τους να το κάνουν;;;

- Είπε ο Θόδωρος για το Σάντος: "όποιος στενοχωριέται ότι έχουμε αυτόν τον άνθρωπο στον πάγκο ας μην έρθει στο γήπεδο." Δεν ξέρω αν μπορεί να βγαίνει να λέει κανείς κάτι τέτοιο, γιατί είναι αρκετά βαρύ. Δεν μπορείς να λες μια τέτοια κουβέντα σε κάποιον που δίνει λεφτά από το υστέρημά του για τον ΠΑΟΚ. Όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα είτε μας αρέσει είτε όχι: Στον κόσμο του ΠΑΟΚ υπάρχουν χιλιάδες απόψεις αλλά υπάρχει μια διοίκηση, και μάλιστα η διοίκηση που ανέβασε ο κόσμος. Είναι φυσιολογικό να μην αρέσουν κάποιες επιλογές της διοίκησης στα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα. Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να τα κάνει καλύτερα, ας βγει στη ΓΣ της άλλης εβδομάδας να μας το πει.

Άλλο δεν θα σταθώ στη χτεσινή συνέντευξη τύπου, γιατί δεν έχει και νόημα. Άλλωστε ο Ζαγοράκης δεν ζορίστηκε και ιδιαίτερα από τους δημοσιογράφους.

Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις στα ερωτήματα του κόσμου, που σίγουρα θα τον ζόρισε αρκετά παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: