Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-10-29

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-1: Σάντος και μισό - μηδέν

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-1 για τη φάση των 32 του κυπέλλου Ελλάδος 2009-2010

Επειδή προσωπικά έφτασα στο όριο του πάρω χάπια και να βάλω κολλύρια για να αντέξω τη χτεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, κι επειδή βαριέμαι να κράζω το Σάντος και την ομάδα για το χάλι που μας παρουσίασαν χτες, θα περιοριστώ στο να δηλώσω ικανοποιημένος που πήραμε την πρόκριση σε μια δύσκολη έδρα.

Πάντως αν δεν βλέπαμε τα σήματα των ομάδων στις φανέλες, δύσκολα θα ξεχωρίζαμε ποια είναι η ομάδα Β' εθνικής και ποια της Σούπερ Λιγκ.

Κινηθήκαμε πάλι σε μια λογική Σάντος, σε μια λογική του μισό-μηδέν. Ευτυχώς μας βγήκε. Αν σκεφτούμε ότι ο γαύρος αποκλείστηκε στις Σέρρες κι ο συμπολιτάκος προκρίθηκε με την ψυχή στο στόμα, καλά τα πήγαμε. Αν σκεφτούμε ότι κάναμε ελάχιστες φάσεις σε ομάδα Β' εθνικής, τότε...

Το καλό είναι πάντως ότι σκόραρε ο Παπάζογλου κι ίσως αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του στην ομάδα και να ανεβαίνει ψυχολογικά. Είναι βασικό αυτό, γιατί δεν βλέπω άμεσα να επιστρέφει κάποιος από τους Φιλομένο-Μούσλι.

Περιμένουμε την κλήρωση της επόμενης φάσης.

5 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Πανσερραϊκάρα ρε

DonMits είπε...

Α ρε Παναγιώτη, και το δικό μου Σερραϊκό αίμα άναψε και ενθουσιάστηκε με την νίκη επί του γαύρου. Μακάρι να ξαναγυρίσουμε στα "σαλόνια" της σουπερ κλικ!

Panagiotis είπε...

Χαλασμένοι ήταν λέει οι ακανέδες :ο)

DonMits είπε...

Θα ήταν μπαγιάτικο το βούτυρο!

DonMits είπε...

Παναγιώτη με τον Πανσερραϊκό κληρωθήκαμε...

Κρίμα