Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-10-14

Επίθεση στον Κυριάκο Αλεξανδρίδη


Μια εβδομάδα μετά τα αισχρά γεγονότα της Σουρωτής, τα οποία με είχαν αηδιάσει και τα οποία είχα καυτηριάσει από το παρόν ιστολόγιο, ξεκίνησαν τα αντίποινα των αρειανών.

Το βράδυ της Δευτέρας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (αλλά και του Άρη) Κυριάκος Αλεξανδρίδης δέχτηκε επίθεση από αρειανούς ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του με το γιο του. Λεπτομέρειες στο in.gr. Στις σημερινές εφημερίδες υπάρχουν και φωτογραφίες του αυτοκινήτου του Αλεξανδρίδη, ενώ ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Θυμίζω ότι την προηγούμενη εβδομάδα τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και οι διάφοροι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ καταδίκασαν τις απαράδεκτες βιαιότητες της Σουρωτής.

Δυστυχώς κάτι αντίστοιχο δεν είδαμε από την ΠΑΕ Άρης, ενώ ο διοικών τον Άρη σύνδεσμος προέβη σε μια εμετική ανακοίνωση την οποία μπορείτε να δείτε εδώ μιλώντας απερίφραστα για προβοκάτσια.Έχω μιλήσει αρκετές φορές με σκληρά λόγια για τις βιαιότητες στις οποίες έχουν προβεί οπαδοί του ΠΑΟΚ στο όνομα της δήθεν αγάπης τους για τον ΠΑΟΚ, βιαιότητες τις οποίες καταδικάζει η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς μας έχει μείνει η ρετσινιά, έστω κι αν κάνουμε την αυτοκριτική μας, έστω κι αν έχουν γίνει βήματα προόδου. Βλέποντας την αντίδραση των δικών μας συνδέσμων και του Super3, η διαφορά μας γίνεται κάτι παραπάνω από εμφανής.

Προβλέπεται δύσκολος χειμώνας.

Κρίμα που ένα παιχνίδι γίνεται πόλεμος...

Κρίμα πραγματικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: