Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-10-09

Zissis the King

Ο βασιλιάς έφυγε, ζήτω ο βασιλιάς!!!

Μετά τη χτεσινή παραίτηση Ζαγοράκη από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το σημερινό διοικητικό συμβούλιο, ο Ζήσης Βρύζας είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Μένει η τυπική επικύρωση από το πρωτοδικείο, κάτι που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν αλλάζει σελίδα. Η παρακαταθήκη που αφήνει ο Ζαγοράκης είναι τεράστια, το έργο του το ίδιο. Ο Βρύζας ήταν μέλος της ομάδας Ζαγοράκη, δεν είναι κάποιος τυχάρπαστος, ούτε κανένας αλεξιπτωτιστής. Κι είναι πολύ σημαντικό ότι βρέθηκε λύση στο πρόσωπο του Ζήση πριν καν κλείσει 24ωρο από την παραίτηση Ζαγοράκη. Έτσι το καράβι συνεχίζει την πορεία του και δεν μένει επικίνδυνα ακυβέρνητο να βολοδέρνει στη θάλασσα.

Προσωπικά θεωρώ τη λύση Βρύζα τη μόνη ενδεδειγμένη στην παρούσα φάση. Κι είναι πολύ σημαντικό ότι και το υπόλοιπο ΔΣ συνεχίζει υπό τον Βρύζα πλέον το έργο του. Θεωρώ επίσης ότι αυτή η ξαφνική αλλαγή κι η αποχώρηση Ζαγοράκη μπορεί να αποβεί και πολύ θετική, με την έννοια ότι εκτονώνεται λίγο η κατάσταση και θα σταματήσουν για λίγο οι γκρίνιες.

Καλούμαστε όλοι να συστρατευτούμε και να στηρίξουμε το Βρύζα. Ενδεχόμενη εσωστρέφεια θα είναι πολύ βλαβερή για την ομάδα.

ΖΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

4 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Είπαμε, ενωμένοι όλοι μαζί. Δεν υπάρχει περιθώριο για χοντρούς ελιγμούς. Nα μας δώ όλους σαν ελέφαντα σχοινοβάτη, στις μύτες των ελαφαντοποδιών μας, μέσα σε γυαλοπωλείο και να μην ακούγεται κίχ. Γαμώ τα ελεφαντοαυτιά μας και τα ελεφαντοκεφάλια μας.

_ST_ είπε...

έτσι ψυχραιμία θελει.
Η ομάδα πέρασε και χειρότερα..
Στήριξη απο εμάς και χωρίς πλάκα να κρατήσουν τώρα το Σάντος δεν είναι ώρα για πειράματα..

takola είπε...

Τι ψυχραιμία; Σαν κι αυτή που επέδειξε ο Θόδωρος, ο οποίος μια ωραία πρωία πήδηξε ξαφνικά από το σκάφος; Ωραίος ηγέτης...

Toumpa Libre είπε...

Πάμε ρε Ζήση γερά!