Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2009-11-06

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ: Αυτονόητος στόχος το διπλό

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ αύριο 07/11/2009 στις 19.00 για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2009-2010

Λίγα πράγματα για το αυριανό ματς:

- Θεωρώ αυτονόητο ότι οτιδήποτε εκτός από το διπλό είναι αποτυχία. Και ελπίζω σε ένα άνετο διπλό, χωρίς να πονέσουν τα μάτια μας ή να μας βγει η ψυχή.

- Φαίνεται ότι θα παίξουμε με Γκαρσία - Βιτόλο στο κέντρο. Από τη μια αναρωτιέμαι τι σκατά χρειαζόμαστε 2 ανασταλτικά χαφ όταν παίζουμε με τον Πανθρακικό του ενός βαθμού και των 5-20 γκολ (μόνο από το ρούλη κατάφερε να πάρει βαθμό ο Πάνθραξ), από την άλλη ελπίζω ότι η χρησιμοποίηση Βιτόλο θα απελευθερώσει λίγο τον Πάμπλο και θα του δώσει τη δυνατότητα να παίξει πιο ψηλά και με μεγαλύτερη διάρκεια. Θα το δούμε αύριο αυτό και θα το σχολιάσουμε.

- Επίσης φαίνεται ότι θα παίξουμε με δίδυμο Μούσλι - Βιερίνια μπροστά. Άρα πάμε συνολικά σε ένα σχήμα 4-4-2. Ας ελπίσουμε να δούμε έναν κεφάτο Μούσλι που να σπάσει το ρόδι για φέτος.

2 σχόλια:

τρελό ΠΑΟΚι είπε...

Ποιος Πανθρακικος μωρε τωρα!

0-2 στο ημιχρονο και ζεσταμα για το ματς με το σκουληκι στο δευτερο.

Αντε ΠΑΟΚαραααααααα

το τρελό ΠΑΟΚι από Μοναχο (ναι ξερω χαθηκα για αρκετο διαστημα......)

Panagiotis είπε...

Άσε ΠΑΟΚι, γιατί η εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν χάλια μαύρα. Όχι ότι το πρώτο ήταν τίποτα το ξεχωριστό... Ρεζίλι γίναμε. Ούτε ένα τριγωνάκι, να μην πούμε για αυτοματισμούς.. Κωλοφαρδήσαμε μ' άλλα λόγια. Ελπίζω ν' αλλάξουμε εικόνα σύντομα.