Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-02-12

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Θέλω διπλό

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ αύριο Σάββατο 13/02/2010 στις 19.00 για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2009-2010

Ξαναπάμε στα Γιάννινα αύριο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Θέλω το διπλό. Ακόμα και το Χ θα το θεωρήσω λίγο.

Και το θέλω για συγκεκριμένο λόγο: για να κρατήσω επαφή με την κορυφή και για να μην μπω στη διαδικασία να συζητάω αν περνάμε κρίση κι άλλα τέτοια.

Δεν θέλω το διπλό σαν εκδίκηση για την 4αρα που ρουφήξαμε στο Κύπελλο. Εκείνο πέρασε, τελείωσε. Μας πόνεσε πολύ εκείνος ο αποκλεισμός, αλλά δεν ζητάμε εκδίκηση, ούτε πρέπει να έχουμε λύσσα να τους ρίξουμε στη Β' εθνική κι άλλες τέτοιες γραφικότητες που ακούω στο ραδιόφωνο αυτές τις μέρες. Εμείς θέλουμε το διπλό για δικό μας λογαριασμό. Το αν θα πέσει ο ΠΑΣ ή όχι είναι δικό του θέμα.

Το βέβαιο είναι ότι το γήπεδο θα είναι και πάλι χάλια. Δεν είναι όμως δικαιολογία αυτό. Χάλια θα είναι και για εμάς και για εκείνους. Απλά δεν θα μπορεί να παιχτεί μπάλα αξιώσεων. Αλλά έχω την αίσθηση ότι ο καρπουζάς κι οι παίκτες μας θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι και δεν θα την πατήσουν όπως στο κύπελλο. Δυστυχώς θα λείψει κι ο Πάμπλο Γκαρσία (πέθανε η μητέρα του) κι ο τιμωρημένος Βιτόλο, οπότε θα έχουμε αναγκαστικά αλχημείες στο κέντρο (Φωτάκης, Σορλέν ακόμα κι ο Βερόν θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα απ' τη φωτιά). Αν μπορέσει το κέντρο να αντεπεξέλθει, τότε θα έχουμε μια πολύ καλή βάση για αυτό το παιχνίδι.

ΥΓ Ο σχολιασμός του αγώνα θα γίνει την Τρίτη. Μέχρι τότε καλό τριήμερο και με τη νίκη!

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Καλά κάνεις και θέλεις το διπλό. Καλά κάνεις και δεν συμβιβάζεσαι με το Χ. Τα δεδομένα όμως δεν είναι υπέρ της ομάδας. Ποιος θα παίξει κέντρο; Ο Σορλέν; Ο Φωτάκης; Ο παροπλισμένος Βερόν;

Θεωρώ ότι ο Σάντος ως ρεαλιστής θα προσπαθήσει να καλύψει τον κώλο του, μην πάθει πάλι κανά κάζο κυπέλλου. Μεταξύ μας καλά θα κάνει.

DonMits είπε...

Κι όμως τα γεγονότα δεν σε δικαίωσαν...