Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-04-09

ΠΑΟΚ - Καβάλα: Επιστροφή στους αγώνες

ΠΑΟΚ - Καβάλα την Κυριακή 11/04/2010 στις 19.00 για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2009-2010

Επιστρέφουμε στους αγώνες μετά από τη διακοπή λόγω Πάσχα. Ελπίζω να επιστρέψει κι η ομάδα στα καλά αποτελέσματα. Όχι ότι τα αποτελέσματα των 2 τελευταίων αγωνιστικών έχουν κάποια σημασία εν όψει της γελοιότητας που ακολουθεί με τα play off, αλλά έχουμε πραγματικά ανάγκη να κάνουμε 2 νίκες στα παιχνίδια με Καβάλα και Εργοτέλη, ούτως ώστε να μπούμε με θετική αύρα στα play off κι όχι με μιζέρια και γκρίνια.

Η ομάδα θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές (Ίβιτς, Κοντρέρας και Γκαρσία είναι τιμωρημένοι, ο Κριστιάνο κι ο Σνάουτσνερ είναι τραυματίες) και φαντάζομαι ότι ο Σάντος θα χρειαστεί να κάνει κάποιες αλχημείες στην αρχική ενδεκάδα. Θα δούμε. Υπάρχει και ένα σενάριο που λέει ότι ο Φιλομένο κι ο Παπάζογλου θα ξεκινήσουν βασικοί, το οποίο εμένα μου φαίνεται λίγο απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Προσωπικά η διάθεσή μου (κι όχι μόνο η δική μου) για αυτό το παιχνίδι είναι πολύ χλιαρή. Το βλέπω σαν αγώνα προετοιμασίας για τα play off, όπου πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιαστούμε όπως από το Δεκέμβριο μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον αγώνα της άλλης Κυριακής με τον Εργοτέλη.

ΥΓ Το ποιος είναι ο γαύρος του Βορρά, ο ρουφιάνος της πόλης και το παραμάγαζο του ΠΟΚ στην πόλη μας, αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά περίτρανα χτες με τις γελοίες αποφάσεις του αθλητικού "δικαστή". Ο ΠΑΟΚ έφαγε 22.000 € πρόστιμο για τον αγώνα με την ΑΕΚ και η ΠΑΕ Άτιτλος Παπαναστασιακός 20.000 € για τα αίσχη που έγιναν πριν το Άρης - ΠΑΟΚ. Κάθε σχόλιο είναι περιττό...

3 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Φιλαράκι, για το υστερόγραφο "ρουφιάνος της πόλης" κτλ, ούτε καν χρειάζεται να κάνεις τέτοιες αναφορές. Όλοι το ξέρουν, μερικοί κάνουν το κορόϊδο. Είναι στην φύση αυτών που είναι υποδεέστεροι να προσπαθούν με τα λόγια να αμαυρώσουν αυτόν που ζηλεύουν. Υπάρχουν πιό ωραίοι απ' τους ΠΑΟΚτσήδες? Μόνοι μας χτίσαμε γήπεδα, μόνοι μας θα πληρώσουμε τα χρέη μας, ούτε άρθρα 44 (που μερικοί ισχυρίζονται ότι "νόμος ήταν") ούτε τίποτα. Εδώ τους ακούς και νομίζεις ότι όλος ο πλανήτης είναι ρούλης έτσι που τα λένε, για το 44 δεν θα μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια? Άλλοι είναι περήφανοι και δεν θέλουν τίποτα και άλλοι είναι σκουλήκια ;ο)

DonMits είπε...

Όχι Παναγιώτη, το ΥΓ χρειάζεται και παρα-χρειάζεται. Η προπαγάνδα τους είναι τέτοια που πλέον δεν μπορεί να μένει αναπάντητη.

Panagiotis είπε...

Εμ τζάμπα τους λένε καταδότες?