Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-04-30

ΠΑΟΚ - Άρης: Μόνο νίκη

ΠΑΟΚ - Άρης την Κυριακή 02/05/2010 στις 21.15 για τη 2η αγωνιστική των play off 2009-2010

Σε αυτό το παιχνίδι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι μόνο νίκη για την ομάδα μας. Τίποτα άλλο.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καμιά ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα στο "σκουληκίδης". Με ενδιαφέρει μόνο η νίκη, κι ας είναι και με μισό-μηδέν στο 98'. Το μόνο που μετράει σε αυτόν τον αγώνα είναι οι 3 βαθμοί της νίκης που είναι υπερπολύτιμοι στο μίνι πρωτάθλημα των 6 αγωνιστικών. Οτιδήποτε άλλο θα είναι λίγο και μη αποδεκτό. Έτσι απλά.

Δεν ξέρω τι αγωνιστικά πλάνα έχει ο Σάντος για να λύσει το πρόβλημα της αφλογιστίας στην επίθεση, ούτε αν θα κατέβει τόσο σφιχτά και συντηρητικά όπως στην ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση εγώ απαιτώ από τους παίκτες να βγάλουν ψυχή στο γήπεδο και να πατήσουν τον καρπαζοεισπράκτορα της πόλης. Άσχετα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, το οποίο θα γνωρίζουμε όταν αρχίσει ο δικός μας αγώνας, εμείς επιβάλλεται να παίξουμε μόνο για την νίκη.

Εμείς στην κερκίδα δεν πρέπει να πατήσουμε τη μπανανόφλουδα που μας ρίξανε. Πρέπει η παρουσία μας να είναι τέτοια που να ωθήσει την ομάδα, αλλά να μην δώσει στους ανύπαρκτους καμιά ευκαιρία να προβούν σε θεατρινισμούς σαν αυτούς που κάνανε στο παιχνίδι βόλεϊ με τη γριά, ούτε να τσιμπήσουμε σε άλλους θεατρινισμούς που θα κάνουν για να δυναμιτίσουν το κλίμα. Στο γήπεδο δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό επεισόδιο και η στάση μας πρέπει να είναι άψογη. Να στηρίξουμε την ομάδα με φωνή ("ηχητική βία" το λένε κάποιοι), με συνθήματα και παλμό, αλλά προς Θεού όχι ρίψεις αντικειμένων!

ΥΓ Πιλάβιε, αν ο Σταθόπουλος δεν παίξει πενηνταρίσια, θα είσαι πολύ @ρχίδι! Κανόνισες να παίξει ο εκλεκτός του Κόντη και στα 2 ντέρμπι, κανόνισε να μην τα γ@μήσει τη μάνα ο Σταθόπουλος όπως ο Σπάθας!

2 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Don Mits, ρεβάνς είναι για ομάδες τύπου γειτονιάς. Εμείς έχουμε βλέψεις για Τσου Λου και για να πάρουμε το μάμαλο που τόσο πολύ χρειαζόμαστε.

Α ναι.. Και όποιος θέλει και είναι μάγκας, ας μην μας παίξει 50-50 μέσα στην Τούμπα. Εμείς αυτό θέλουμε, 50-50, δεν ζητάμε ποτέ την εύνοια. Αυτά είναι για ομάδες γύρω που παίζουν φιλικά με τα σχολεία γύρω απ' τη Ν. Ελβετία...

Toumpa Libre είπε...

Χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα και από τον κόσμο και απο την ομάδα και θα μπεί το γκολάκι! Με τη νικη!!