Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-04-28

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Αρχίζουν τα play off

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ σήμερα 28/04/2010 στις 16.45 για την 1η αγωνιστική των play off 2009-2010

Αφού διασκεδάσαμε τις τελευταίες μέρες με τον αυτοκράτορα της φάπας και τον βασιλιά της ατιτλοσύνης, είναι καιρός να ασχοληθούμε με τα play off που ξεκινάνε σήμερα. Ας μην ξεχνάμε ότι μετά την ήττα του ερπετού στο τελικό κυπέλλου, το καλό εισιτήριο του Europa League το παίρνει ο δεύτερος των play off.

Πλήρης κατεβαίνει σήμερα η ομάδα στο ΟΑΚΑ. Θα απουσιάσουν μόνο ο Σνάουτσνερ κι ο Κριστιάνο, τον οποίο περιμένουμε με τη νέα χρονιά. Ο Σάντος έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του τις τελευταίες μέρες, κάνοντας όλες τις προπονήσεις καθώς και το φιλικό με τον Πάνθρακα κεκλεισμένων των θυρών, μακριά από τα βλέμματα του τύπου και του κόσμου. Προσωπικά συμφωνώ με αυτήν την τακτική και ελπίζω να αποδώσει. Πάντως δεν νομίζω ότι θα μας επιφυλάσσει κάποια μεγάλη έκπληξη σήμερα ο Πορτογάλος, αλλά μένει να το δούμε.

Θεωρητικά η ομάδα κατεβαίνει για δύο αποτελέσματα σήμερα. Νίκη και ισοπαλία. Η ισοπαλία προσωπικά δεν με χαλάει, αλλά σε περίπτωση νίκης και σε συνδυασμό με πολύ πιθανό διπλό του γαύρου στο ερπετό, είναι ξεκάθαρο ότι η υπόθεση play off γίνεται υπόθεση δυο ομάδων. Εγώ θέλω λοιπόν η ομάδα να κατέβει να χτυπήσει το παιχνίδι και να φέρει το διπλό. Η ΑΕΚ είναι μεν σε κακή (εσωτερική) κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ο κακός μας δαίμονας. Μας έχει κερδίσει και στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος χωρίς να έχει παίξει μπάλα, και χωρίς να έχει τον έλεγχο των αγώνων.

Αγωνιστικά πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, αλλά έχω μια επιφύλαξη στο κατά πόσο η ομάδα θα ξεμπλοκάρει ψυχολογικά κόντρα στον μοναδικό αντίπαλο που μας κέρδισε 2 φορές φέτος. Όπως και να 'χει, από σήμερα τελειώνουν τα παχιά λόγια κι οι δηλώσεις και περιμένουμε να δούμε τι θα βγει στο χόρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: