Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-05-12

gay - ΠΑΟΚ: Τελειώστε τους

gay - ΠΑΟΚ σήμερα 12/05/2010 στις 16.45 για την 4η αγωνιστική των play off 2009-2010

Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση play off καθώς και τον ημιθανή γαύρο. Με νίκη αφήνουμε το γαύρο οριστικά πίσω μας και μόνο από θαύμα θα χάσουμε τη πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα των play off.

Καθαρά αγωνιστικά αν δει κανείς το παιχνίδι, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πάνω χέρι το έχει ο ΠΑΟΚ. Είμαστε σε καλύτερη φόρμα, είμαστε ομάδα κι όχι ασκέρι, έχουμε πλάνο του τι θέλουμε στο γήπεδο, έχουμε τακτική, έχουμε αυτοματισμούς και ντουμπλαρίσματα, έχουμε προπονητή και παίζουμε χωρίς κανένα απολύτως άγχος. Έχουμε την ευχέρεια να πούμε ότι κατεβαίνουμε να παίξουμε για 2 αποτελέσματα, αν και προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι ο Σάντος θα κατέβει να πάρει το διπλό.

Σήμερα είναι η ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να δώσει μια γερή κλωτσιά στο κατεστημένο και να βοηθήσει να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη σαπίλα, που θέλει την ομάδα του δημοσίου να παίρνει τίτλους με οποιοδήποτε τρόπο και να βγαίνει με το στανιό στο Champions League. Σήμερα είναι μέρα μάχης μεταξύ της σαπίλας του γαύρου και της ανανεωτικής δύναμης που αποπνέει μια ομάδα που στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις, στη δύναμη του κόσμου της και πουθενά αλλού. Μιας ομάδας που έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και παλεύει για το ξεσκαρτάρισμα όλου του ελληνικού πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε παρατράγουδα και ότι θα δούμε έναν αγώνα στο οποίο θα κερδίσει πραγματικά ο καλύτερος. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

12 Μαΐου 2010 σήμερα. Με οδηγό την 4αρα που τους ρίξαμε στις 12 Μαΐου πριν 9 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια σηκώνοντας τότε το κύπελλο, σας αφήνω.

1 σχόλιο:

Panagiotis είπε...

Στην επικεφαλίδα του άρθρου έπρεπε να χρησιμοποιήσεις άλλη λέξη αντί του "Τελειώστε". Μάλλον γα... έπρεπε να γράψεις? :ο)

Τί του έμελλε του γαύρου να πάθει...

Δεν με πειράζει που δεν πήραμε πρωτάθλημα, αυτά στημένα είναι. Μιά καλή πορεία στην Εύρώπη θα είναι ότι πρέπει. Εκεί θα δούμε τί ομάδα έχουμε.