Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-06-11

Αρχίζει το ματς

Θέματα ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν, και καθώς ο Μπερέτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σαν νέος προπονητής, δεν πρόκειται για την ώρα να τον σχολιάσω. Με τη μεταγραφολογία δεν ασχολούμαι παγίως, οπότε δράττομαι της ευκαιρίας να ασχοληθώ λίγο και με το Μουντιάλ που ξεκινάει σήμερα. Κάτι που θα προσπαθήσω να κάνω από το blog το επόμενο διάστημα, καθώς έχω σκοπό να παρακολουθήσω αρκετά παιχνίδια αν και αυτό θα είναι λίγο δύσκολο, καθώς οι πρώτοι αγώνες είναι καθημερινά στις 14.30...

Ξεκινάω με την Εθνική μας. Προσωπικά δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Τόσο απλά. Θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν βγούμε τέταρτοι, αν και για μένα το αναμενόμενο είναι αυτό. Η διαφορά με την Αργεντινή είναι τεράστια, η Νιγηρία έχει πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς, ενώ η Ν. Κορέα έχει ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού το οποία αναμφίβολα θα μας δυσκολέψει. Προσωπικά πιστεύω ότι θα κινηθούμε σε επίπεδα Euro 2008 που παρουσιάσαμε ένα στιβαρό σύνολο που δεν έφαγε εύκολα/φτηνά γκολ, αλλά είχε τεράστιο πρόβλημα σκοραρίσματος. Θέλω να ελπίζω ότι ο εφιάλτης του 4-4-2 της Αμερικής (με σκουλήκι προπονητή τι περιμένεις;) δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Από εκεί και πέρα εγώ βλέπω σαν φαβορί την Ισπανία και τις παραδοσιακές δυνάμεις Βραζιλία, Γερμανία αλλά και την απρόβλεπτη Αργεντινή του τρελο-Μαραντόνα. Και ψάχνω να δω ποια ομάδα θα είναι η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης.

Σας αφήνω με το ανεξίτηλο στο χρόνο τραγούδι του Κηλαηδόνη.

Καλό Μουντιάλ!Δεν υπάρχουν σχόλια: