Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-08-04

ΠΑΟΚ - Ajax: Ραντεβού με την ιστορία

ΠΑΟΚ - Ajax σήμερα 04/08/2010 στις 21.45 για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Αντιμέτωπος με μια τεράστια πρόκληση-πρόκριση είναι απόψε ο ΠΑΟΚ. Αν περάσουμε θα έχουμε γράψει μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία μας.

Δεν έχω απόλυτα ξεκάθαρο μυαλό να γράψω για το παιχνίδι, αλλά θα αναφερθώ επιγραμματικά σε μερικά σημεία που αξίζουν την προσοχή μας:

- Είναι πολύ θετικό το ότι θα παίξει ο Κοντρέρας στην άμυνα. Όπως και να το κάνουμε έχει άλλη κλάση και δίνει άλλη ηρεμία στην άμυνα. Θα τον ήθελα δίδυμο με τον Μαλεζά (που ήταν κακός στο Άμστερνταμ) παρά με τον Τσιρίλο που ήταν τραγικός. Όπως και να 'χει πάντως, πιστεύω ότι η άμυνά μας σήμερα θα είναι πιο δεμένη.
- Καλό θα ήταν να βάλουμε γκολ και μάλιστα πρώτοι. Ώστε να κάνουμε τους Ολλανδούς να πρέπει να τρέξουν και να αγχωθούν ακόμα περισσότερο. Αν φάμε εμείς πρώτοι γκολ, το άγχος θα περάσει σε εμάς.
- Το 1-1 της προηγούμενης εβδομάδας δεν μας κάνει φαβορί. Απλά έφερε τις πιθανότητες πρόκρισης στο 50-50.
- Όσο κι αν φαίνεται κουλό αυτό που θα πω, ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρος από τον Ajax των 21χρόνων παιδιών. Αυτό σε ένα τέτοιο ματς και στο κολαστήριο της Τούμπας μπορεί να παίξει το ρόλο του.
- Ο Ajax είναι αυτός που πρέπει να κάνει παιχνίδι, γιατί πρέπει απαραιτήτως να σκοράρει. Εμείς μπορούμε να περιμένουμε. Δεν πρέπει όμως να πέσουμε στην παγίδα του "παίζω για 2 αποτελέσματα". Θα είναι μεγάλο λάθος.
- Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε κόλαση το γήπεδο, να δώσουμε ώθηση στην ομάδα, αλλά χωρίς παρεκτροπές. Η UEFA καραδοκεί κι είμαστε υπότροποι από πέρσι.

Όποιο και να 'ναι σήμερα το αποτέλεσμα, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, που μας δίνει το δικαίωμα στο όνειρο και μάλιστα κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο!

Άντε ΠΑΟΚαραααα!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://vipstand.net/watch/1697/1/watch-paok-saloniki-vs-ajax.html