Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-08-26

Φενερμπαχτσέ - ΠΑΟΚ: Φέρτε μας την πρόκριση

Φενερμπαχτσέ - ΠΑΟΚ σήμερα 26/08/2010 στις 21.45 για τα play off του Europa League

Έχω πολύ μεγάλη ανυπομονησία για το σημερινό παιχνίδι. Όσο καμιά άλλη φορά για κανένα άλλο παιχνίδι.

Δεν θέλω να σταθώ στους άπειρους συμβολισμούς του σημερινού αγώνα, στην επίσκεψη στον Πατριάρχη, στην χτεσινή επίσκεψη στην Αγιά-Σοφιά, στον τεράστιο συμβολισμό του να παίζεις (και μακάρι να προκριθείς) στην γενέτειρα σου την Κωνσταντινούπολη. Αυτά είναι τόσο αυτονόητα που πλέον δεν θέλω να τα προβάλω ακόμη περισσότερο από όσο έχουν ήδη προβληθεί.

Θα σταθώ στα αγωνιστικά, αν και πάλι όχι με τόση λεπτομέρεια όση συνηθίζω. Έχουμε τις απουσίες Βιτόλο-Ίβιτς που μάλλον θα καλυφθούν από Σορλέν-Φωτάκη, αν και δεν πρέπει να αποκλείσουμε και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Εγώ θέλω να δω την ομάδα σήμερα να μασάει σίδερα και να παίρνει την πρόκριση. Δεν με ενδιαφέρει "να κάνει καλή εμφάνιση κι ας αποκλειστεί". ΘΕΛΩ πρόκριση! Δεν θέλω κι άλλο περήφανο αποκλεισμό, όπως με τον Άγιαξ. Θέλω ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Με κάθε τρόπο.

Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Το κλειδί για μένα είναι να μην φάμε νωρίς γκολ. Γιατί όσο θα κρατάμε το μηδέν, τόσο θα εκνευρίζονται οι Τούρκοι. Ομάδα και κόσμος. Κι όσο θα εκνευρίζονται, τόσο θα κάνουν λάθη και θα ανοίγουν χώρους. Εμείς πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ με σύνεση, γιατί ένα γκολ δικό μας ουσιαστικά θα καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Προσωπικά θεωρώ απίθανο να φάμε 3 γκολ από τη Φενέρ σήμερα.

Όλα αυτά θα τα δούμε σήμερα στις 21.45 (όσο θα μπορέσουμε, γαμώ το conn-xtv, γαμώ). Και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη πρόκριση τόσο σε συμβολική αξία (πρεστίζ, Πόλη κλπ) όσο και σε οικονομική αξία!

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚάρα!!!

ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: