Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-08-29

Villarreal, Club Brugge & Dinamo Zagreb στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Με τις Villarreal, Club Brugge και Dinamo Zagreb κληρώθηκε να παίξει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League

Μπορώ να πω με θράσος ότι πρόκειται για μια συνολικά βατή και καλή κλήρωση. Σίγουρα η Villa είναι μεγάλο όνομα, αλλά στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας υπήρχαν πολύ δυσκολότεροι αντίπαλοι. Η Μπριζ αυτή τη στιγμή δεν έχει καμιά σχέση με τη Μπριζ του παρελθόντος, η δε Δυναμό Ζάγκρεμπ είναι μια κλασική γιουγκοσλαβική ομάδα, η οποία θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
-Πέμπτη 16/09: Μπριζ - ΠΑΟΚ (20:00)
-Πέμπτη 30/09: ΠΑΟΚ - Δυναμό Ζάγκρεμπ (22:05)
-Πέμπτη 21/10: Βιγιαρεάλ - ΠΑΟΚ (22:05)
-Πέμπτη 04/11: ΠΑΟΚ - Βιγιαρεάλ (20:00)
-Πέμπτη 02/12: ΠΑΟΚ - Μπριζ (22:05)
-Τετάρτη 15/12: Δυναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ (20:00)

Θεωρώ πολύ θετικό ότι ξεκινάμε να παίξουμε εκτός έδρας με την Μπριζ, η οποία δείχνει να μην είναι σε καλή κατάσταση έχοντας 1 νίκη και 3 ήττες στο βελγικό πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά θα προτιμούσα ο τελευταίος αγώνας να είναι στην Τούμπα κι όχι εκτός έδρας.

Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το τι θα μπορέσουμε να πετύχουμε στον όμιλο αυτό. Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαστε ο καρπαζοεισπράκτορος του ομίλου. Ο ελάχιστος στόχος συμμετοχής σε όμιλο έχει επιτευχθεί και μπορούμε να χαρούμε τη συμμετοχή μας χωρίς άγχος και πίεση. Είναι ευκαιρία να μαζέψουμε βαθμούς στην βαθμολογία της UEFA ώστε να ανέβουμε και να αποφύγουμε του χρόνου κακές κληρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: