Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-09-24

Ξάνθη - ΠΑΟΚ: Επιτακτική ανάγκη το διπλό

Ξάνθη - ΠΑΟΚ την Κυριακή 26/09/2010 στις 18.15

Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη είναι σίγουρα επιτακτική η ανάγκη να πάρουμε ένα διπλό στην Ξάνθη, ώστε να ηρεμήσει η ομάδα, αλλά κι ο κόσμος ενόψει των αγώνων με Ντινάμο και ερπετό.

Δεν ξέρουμε τι σχήμα και τι παίκτες θα παρατάξει ο Δερμιτζάκης στην Ξάνθη. Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ λέει ότι κάνει διάφορες δοκιμές. Το ρεπορτάζ γενικώς λέει διάφορα φέτος, τα οποία δεν είδαμε να επιβεβαιώνονται, αφήνοντας σε μένα τουλάχιστον πολλά ερωτηματικά σχετικά με το ρόλο των ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως πρέπει να δούμε επιτέλους ξανά έναν σοβαρό κι ορεξάτο ΠΑΟΚ. Και αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Ξάνθη είναι σε κακή κατάσταση, συμπεραίνουμε ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση του ΠΑΟΚ. Άλλωστε η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων είναι τεράστια. Αν είμαστε σοβαροί, θα περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα. Αν παρουσιαστούμε όπως με τον Βόλο ή με τον Αστέρα, είναι προφανές ότι θα έχουμε προβλήματα.

Φέτος η ομάδα θα έχει και οργανωμένους οπαδούς δίπλα της. Πήραμε 1.200 εισιτήρια για την Ξάνθη, και φυσικά και στις άλλες κερκίδες θα είναι πολλοί δικοί μας. Θέλει μεγάλη προσοχή να μην δημιουργηθούν έκτροπα (έχουμε μια κακή παράδοση στην Ξάνθη), ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι μας την έχουνε "στημένη".

Σοβαρότητα λοιπόν, καθαρό μυαλό από παίκτες, προπονητή και κόσμο, παίρνουμε το διπλό και ετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια με Ντινάμο και ερπετό με όλη μας την ησυχία.

1 σχόλιο:

Χρήστος_Σαλαμίνα είπε...

αντε να δουμε......
να παρουμε μπρος , γιατι εχουμε και την κροατικη και το σκουλικι μετα ...