Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-09-16

Club Brugge - ΠΑΟΚ: Ξεκινάει ο όμιλος

Μπριζ - ΠΑΟΚ σήμερα 16/09/2010 στις 20.00 για την 1η αγωνιστική του Europa League 2010-2011.

Ξεκινάνε τα παιχνίδια του ομίλου σήμερα. Είναι προφανές ότι δεν είμαστε φαβορί του ομίλου, αλλά από την άλλη, δεν βλέπω πέραν της Βιγιαρεάλ κάποιο άλλο φαβορί. Θεωρώ ότι εμείς, η Μπριζ κι η Δυναμό Ζάγκρεμπ είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Ειδικά για σήμερα δεν θεωρούμαστε φαβορί, κατεβαίνουμε ως αουτσάιντερ, κάτι που σίγουρα είναι καλό. Άγχος δεν υπάρχει στην ομάδα, αλλά πρέπει να δούμε ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία σε αυτόν τον όμιλο.

Για σήμερα έχω ένα καλό προαίσθημα. Πιστεύω ότι δεν θα χάσουμε. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει να είμαστε πολύ βελτιωμένοι και στο μυαλό και στα πόδια σε σχέση με το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα. Αλλιώς δεν έχουμε τύχη. Δεν ξέρω τι να περιμένω από την Μπριζ, δεν ξέρω με τι ενδεκάδα θα κατέβει ο ΠΑΟΚ. Λέγεται ότι ο Δερμιτζάκης ετοιμάζει εκπλήξεις, ενόψει μάλιστα και των απουσιών. Σίγουρα θα δούμε το Σνάουτσνερ πίσω αντί του (τιμωρημένου) Μπουσαϊντί. Μπροστά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιοι θα παίξουν.

Όλα αυτά θα τα δούμε απόψε. Πιστεύω ότι θα δούμε και πάλι τον σοβαρό, πειθαρχημένο Ευρωπαίο ΠΑΟΚ κι ότι ο κακός ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: