Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-10-19

4 υποψήφιοι προπονητές

Μπουρδέλο έχει γίνει η ομάδα. Πορεύεται ακέφαλη (ποιος Χάβος τώρα) με τον Γκαρσία και τον κάθε Γκαρσία να κάνει ότι του κατέβει. Επειδή γενικώς έχω χαλαστεί πάρα πολύ με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, λέω να σπάσω την πάγια αρχή μου να μην ασχολούμαι με φήμες, και να το ρίξω στην προπονητολογία: 

Άντιτς, Γκρος, Λε Γκεν και Ντοναντόνι είναι τα 4 ονόματα που ακούγονται έντονα για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ξεκίνησα μια μίνι δημοσκόπηση στα δεξιά του blog.

Περιμένω γνώμες και απόψεις. Σοβαρές και αστείες. Έτσι που γίναμε χρειάζεται και λίγο χιούμορ για να ευθυμήσουμε λιγάκι.

5 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Και οι τρεις είναι πανάκριβοι, γύρω στο 1,5 εκατομμύρια. Αν πω κάτι που σκέφτομαι εδώ και κανά δυό μέρες θα με κράξετε, αλλά για τον Λεμονή τί θα λέγατε?

DonMits είπε...

Όχι και Λεμονή ρε συ Παναγιώτη! Μη με τρελαίνεις.

Βασιλης Μπ. είπε...

μια ειναι η λυση κυριοι:

Α Γ Γ Ε Λ Ο Σ !!!!

Panagiotis είπε...

Μπα, ο Άγγελος θα διχάσει άγρια, είναι δεν είναι η σωστή λύση ως προπονητής. Εκεί να δεις τι έχει να γίνει με δηλώσεις και αναχωρήσεις κλτ.

DonMits είπε...

Ποιος Άγγελος ρε συ Βασίλη (καλώς ήρθες);

Ο Άγγελος δεν μπορεί να κάνει ζάφτι παίκτες με όνομα και προσωπικότητα. Ο Άγγελος είναι να αναλάβει μια ομάδα 20χρονων-25χρονων και να την κάνει να πετάει. Δεν είναι για αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Ισχύει κι αυτό που λέει ο Παναγιώτης. Θα διχάσει. Άσε που έχει κάνει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ και το ξέρει κι ο ίδιος πολύ καλά.