Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-10-15

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ: Νέα αρχή (;)

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ αύριο 16/10/2010 στις 19.30 για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011

Κεκλεισμένων των θυρών θα αντιμετωπίσουμε το βάζελο αύριο στο ΟΑΚΑ. Ο βάζελος έχει κάποιες απουσίες (Λέτο, Νίνης, Γκοβού) ενώ εμείς έχουμε την απουσία Τσιρίλο (4 αγωνιστικές για το νταηλίκι που πούλησε στο διαιτητή στο ματς με το ερπετό) και του τραυματία Σαβίνι.

Είμαι περίεργος να δω αν η ομάδα θα αφυπνιστεί και θα είναι σε θέση να σταθεί στο παιχνίδι. Ο βάζελος δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει τραγικό κέντρο άμυνας, αλλά έχει κι έναν φορμαρισμένο Σισέ. Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω από αυτό το παιχνίδι, αλλά ρίχνοντας και μια ματιά στην προϊστορία, δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος. Πάντως είναι μια ευκαιρία για την ομάδα να κάνει μια νέα αρχή, και αν μη τι άλλο να μας δείξει ότι δεν έμεινε ανεπηρέαστη από την αναμπουμπούλα που προκλήθηκε μετά την ήττα από το ερπετό.

Σχολιασμός της επικαιρότητας

- Τη συνέντευξη Δερμιτζάκη της προηγούμενης εβδομάδας δεν θα την σχολιάσω. Δεν μου είπε τίποτα. Κι από λόγια έχω κουραστεί. Θέλω να δω την ομάδα και τον προπονητή να ξυπνάνε και να βγάζουν στο χόρτο αυτά που μπορούν. Γιατί μπορούν πολλά και το ξέρουμε. Αλλά δεν το βλέπουμε και πρέπει να το δούμε. Κι αυτή είναι η νέα αρχή στην οποία αναφέρομαι.

- Η παραίτηση Βιολίδη προσωπικά με αιφνιδίασε. Δεν την περίμενα κι είναι ένα βαρύ πλήγμα για την ομάδα. Κυρίως γιατί ο Βιολίδης είναι μαζί με τον Ποικιλίδη ο μοναδικός που ήταν δίπλα στο Ζαγοράκη όλα αυτά τα χρόνια. Ο Θόδωρος μένει σιγά-σιγά μόνος (κάτι που προκαλεί ερωτηματικά) και θα πρέπει να κινηθεί σε μια λογική να αναπληρώσει όλες αυτές τις απώλειες επάξια. Πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα στην ΠΑΕ, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και καθήκοντα. Πρόσωπα τα οποία θα αποφορτίσουν τον ίδιο τον Ζαγοράκη, δίνοντάς του την δυνατότητα να επικεντρωθεί στα μεγάλα θέματα που μας απασχολούν (π.χ. ρύθμιση χρεών, γήπεδο). Δεν μπορεί να τα κάνει όλα ο Ζαγοράκης.

- Η τιμωρία έδρας που μας επιβλήθηκε χτες ήταν αναμενόμενη μετά την τιμωρία του βάζελου. Άδικη μεν, αναμενόμενη δε. Τιμωρηθήκαμε επειδή μας πέταξαν δακρυγόνα την ώρα που κράζαμε την ομάδα μας! Σωστή είναι η κάθετη αντίδραση της ΠΑΕ που προαναγγέλλει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος εναντίον της απόφασης, αλλά και της Αστυνομίας. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ήπια συμπεριφορά, η οποία αντί να εκλαμβάνεται ως ένδειξη πολιτισμού, εκλαμβάνεται ως έλλειψη αδυναμίας. Αφού κάποιοι το θέλουν έτσι, καιρός είναι να μας βρουν απέναντί τους.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Στην προκειμένη κατάσταση που βρίσκεσαι νομίζω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει μια καλή εμφάνιση παρά η νίκη ή το Χ. Να δεις κάποιες αλλαγές, κάποιους αυτοματισμούς, κάποιους παίχτες να αποδίδουν καλύτερα. Να δεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις δει μέχρι τώρα. Το ζητούμενο είναι να κερδίσεις την σιγουριά και την αγωνιστική πειθαρχία που σου έβγαζε αυτή η ομάδα επί Σάντος.

Καλό σου-κου ρε μάγκα!

DonMits είπε...

Τίποτα δεν είδα απ' όσα λες.

Ελπίζω να δω με το νέο προπονητή.