Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-10-28

Εορδαϊκός - ΠΑΟΚ: Το κύπελλο είναι στόχος!

Εορδαϊκός - ΠΑΟΚ σήμερα 28 Οκτωβρίου 2010 στις 14.00 για την φάση των 32 του κυπέλλου Ελλάδος

Έχουμε πει πολλές φορές ότι το κύπελλο πρέπει να αποτελεί στόχο για την ομάδα του ΠΑΟΚ κάθε χρόνο. Ρεαλιστικά αν το δούμε, ίσως είναι ο μοναδικός τίτλος τον οποίο μπορούμε να κυνηγάμε, καθώς στο βρώμικο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει πολλά περισσότερα από τα να έχεις μια πολύ καλή ομάδα. Κάτι που είδαμε και πέρυσι.

Με δεδομένο λοιπόν το πολύ κακό μας ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, μπορούμε να πούμε ότι ο μόνος στόχος είναι και φέτος το να σηκώσουμε το κύπελλο.

Θέλω να ελπίζω ότι παίκτες, προπονητές και διοίκηση το έχουν καταλάβει αυτό, όπως επίσης και την ανάγκη που έχουμε σαν κόσμος του ΠΑΟΚ να δούμε την ομάδα να παίρνει καλά αποτελέσματα. 

Αύριο παίζουμε στην άκρως ΠΑΟΚτσίδικη ακριτική Φλώρινα κόντρα στον Εορδαϊκό (του οποίου ο πρόεδρος δήλωνε σήμερα ότι είναι ΠΑΟΚτσής από μωρό), σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο από φίλους του ΠΑΟΚ. Παρά τις όποιες απουσίες έχουμε, πρέπει η ομάδα να σταθεί στο ύψος της και να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Τόσο απλά.

1 σχόλιο:

Panagiotis είπε...

Καλά, το κύπελλο είναι δικό μας. Τώρα που τα Τρίκαλα απέκλεισαν την ομάδα που το κερδίζει τα τελευταία 40 χρόνια, ε τώρα είναι δικό μας.

:ο) χα χα.. απ' τη μύτη να τα πιάσεις τ' Αρειανά θα σκάσουν όλα μαζί.. και τα 30. Άντε, 40 όλα κι όλα.