Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-10-31

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ: Με στόχο το διπλό

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ στις 31/10/2010 στις 17.15 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011

Με στόχο το διπλό κατεβαίνουμε στην Κρήτη. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό με τις απουσίες που έχουμε. Μούσλι και Γκαρσία μείναν στη Θεσσαλονίκη, ο πρώτος λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς (μάλλον τον προστατεύει ο Χάβος ενόψει Βιγιαρεάλ), ο δεύτερος λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού. Επιστρέφει πάντως ο Βιερίνια. Κάτι είναι κι αυτό.

Με 4-1-4-1 λένε τα διάφορα ρεπορτάζ ότι θα παίξουμε, με μοναδική κορυφή το Σάλπι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί με το ρεπορτάζ του Εργοτέλη, αλλά ειλικρινά στο αυριανό παιχνίδι μόνο τον κακό ΠΑΟΚ φοβάμαι. Αν είμαστε ελάχιστα σοβαροί θα πρέπει να πάρουμε το ματσάκι.

Από εκεί και πέρα θέλω να σχολιάσω τη στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα πρόσληψης νέου προπονητή. Είναι δεδομένο ότι ο Ζαγοράκης θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ώστε να μην κάνει πάλι λάθος ο ΠΑΟΚ, όπως στις αστείες επιλογές Μπερέτα-Δερμιτζάκη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κάποιοι κύκλοι διαρρέουν ότι υπάρχει και σκέψη να μονιμοποιηθεί στη θέση του προπονητή ο Μάκης Χάβος. Δεν έχω τίποτα με το Χάβο, ίσα-ίσα θεωρώ ότι έχει αυτή τη στιγμή το καθαρό μυαλό να στήσει την ομάδα (θυμίζω ότι ο Χάβος έβαλε επιτέλους το Σάλπι στην κορυφή) κι ότι έχει διαχειριστεί άριστα την κατάσταση, τους τραυματισμούς κλπ. Έβγαλε και το Φωτάκη από την αφάνεια κι είδαμε με τι αποτελέσματα. Αλλά μεσοπρόθεσμα δεν μπορούμε να πορευτούμε με τον Χάβο σαν πρώτο προπονητή. Και πιστεύω ότι το ξέρει κι ο ίδιος ότι δεν μπορεί να κουμαντάρει το καράβι σε βάθος χρόνου.

Ξαναλέω ότι θεωρώ περίεργη την στάση κάποιων μέσων να διαδίδουν ότι αν έρθουν καλά αποτελέσματα με Εργοτέλη-Βίγια-Καβάλα, ο Χάβος θα μονιμοποιηθεί. Και φυσικά αυτή η φήμη θα διατηρείται και θα ακούγεται ολοένα και πιο δυνατά όσο δεν ανακοινώνεται νέος προπονητής. Υπάρχει όντως τέτοιο ενδεχόμενο ή παίζουν πάλι κάποιοι ΑΡΔ με τα νεύρα μας;

1 σχόλιο:

NdN είπε...

Πρέπει να νικήσουμε σήμερα. Οσο για το Χάβο ούτε και εγώ πιστεύω ότι θα μείνει, αλλά ο προπονητής που θα έρθει πρέπει να είμαστε σίγουροι. Αλοιμονο αν κανουμε λάθος πάλι!