Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2010-12-21

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόκριση στους 8

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα αύριο 22/12/2010 στις 15.30 στην Τούμπα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος 2010-2011

Την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου κυνηγάμε αύριο το μεσημέρι κόντρα στον ΠΑΣ που πέρσι μας πέταξε μια 4άρα στα Γιάννινα και μας έβγαλε εκτός θεσμού.

Διαβάζω κι ακούω για εκδίκηση που πρέπει να πάρουμε, για 4αρες και 5αρες που πρέπει να ρίξουμε κι άλλα τέτοια. Καλά όλα αυτά, δεν λέω, αλλά το ζητούμενο είναι η πρόκριση. Η οποία πρέπει να έρθει πάση θυσία. Λάθη δεν συγχωρούνται αύριο, ο αγώνας είναι πονηρός, είναι νοκ-άουτ και στο αυριανό παιχνίδι παίζεται ένας εφικτός στόχος. Μπορεί την γκέλα και την τραγική εμφάνιση στην Κέρκυρα προχτές να την συγχωρήσαμε λίγο-πολύ όλοι μας, αύριο όμως δεν συγχωρείται πιθανή γκέλα με τίποτα. Η κλήρωση είναι ευνοϊκή, το ματς είναι στην Τούμπα, αλλά δεν χωρεί εφησυχασμός και υπεροψία με τίποτα. Η πρόκριση πρέπει να έρθει με κάθε τρόπο.

Αγωνιστικά έχουμε την απουσία Βιτόλο που τόσο μας έχει στοιχίσει φέτος όταν δεν παίζει. Δεν ξέρω τι μαγικό θα κάνει ο Χάβος, πάντως το κέντρο μας πρέπει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα από την Κυριακή που έβλεπες έναν κουρασμένο Γκαρσία και έναν βαριεστημένο Μπαλάφα. Από ότι λέει το ρεπορτάζ, θα παίξουμε με 4-4-2 και Κλάους-Σάλπι μπροστά και Φωτάκη-Γκαρσία στο κέντρο. Οπότε αν ελέγξουμε το κέντρο, θα κάνουμε πάρτι μπροστά.

Ξαναλέω ότι το παιχνίδι είναι πονηρό. Δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα. Ας γκελάρει κάποιος άλλος αύριο, όχι εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: