Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2011-02-05

ΠΑΟΚ - βάζελος: Δεν ξεχνώ

ΠΑΟΚ - βάζελος αύριο 06/02/2011 στις 19.30 για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011

Επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και επειδή κανένας ΠΑΟΚτσής δεν ξεχνά πως μας καθάρισε πέρσι το παρασκήνιο του πράσινου λαγού από την κούρσα του πρωταθλήματος, αύριο θέλω εκδίκηση για το περσινό πρωτάθλημα. Θέλω να καθαρίσω μια και καλή τον πράσινο λαγό και να τον στείλω σπίτι του, από Φεβρουάριο μήνα να μην έχει κανέναν απολύτως στόχο και να συνεχίσει να φαγώνεται σε κάθε επίπεδο. Διοικητικό και αγωνιστικό.

Το παιχνίδι έχει κάποιες αγωνιστικές ιδιαιτερότητες. Μετά τον αποκλεισμό του σιχάματος, δεν ξέρω αν η ομάδα θα έχει το ίδιο επίπεδο συγκέντρωσης στο παιχνίδι αυτό. Είδαμε π.χ. ότι μετά το διπλό στο Ζάγκρεμπ, πήγαμε στην Κέρκυρα και χάσαμε με κατεβασμένα χέρια. Βέβαια αύριο η πίεση της Τούμπας θα κρατήσει την ομάδα σε εγρήγορση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι το 3ο μεγάλο παιχνίδι σε 7 μέρες.

Θα έχουμε στη διάθεσή μας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Ετό και Αρίας), ο Κοντρέρας έχει επιστρέψει, αλλά μένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι όλοι αυτοί. Πάντως κι ο λαγός έχει σημαντικές απώλειες κι είναι πολύ "σκασμένος" από το φιάσκο της Τετάρτης.

Περιμένω ένα σφικτό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Όποιος καταφέρει να είναι ψυχικά πιο έτοιμος για τον αγώνα και εκμεταλλευτεί τις φάσεις του, θα το πάρει. Είμαι σίγουρος ότι αυτοί θα είμαστε εμείς, γιατί και σε καλύτερη κατάσταση είμαστε και πιο ομάδα. Όπως και να το κάνουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεία σου αδερφέ. Κώστας από Αθήνα 42 χρόνια ΠΑΟΚτσης. Δεν έχω μάθει ακόμα αν τελικά θα παίξει ο Σισέ. Όπως και να έχει, με όσες απώλειες και να έρθει ο βάζελος στο ΣΠΙΤΙ μας έχουμε την υποχρέωση να το υπερασπιστούμε. Αυτό που δεν πρέπει να μας παρασύρει είναι να τον υποτιμήσουμε. Η δύναμή μας είναι -έναντι του- τα χάφ μας κυρίως. Έχουμε επίσης την Μαύρη Μάμπα (ΑΝτελίνο) και τον Μαύρο Σκορπιό (Σάλπι) σαν αιχμές του επίθεσής μας που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Επίσης μια συμπαγή άμυνα. Έχουμε τον Χάβο να τους Χαβεύει και να τους υπνωτίζει. Γενικότερα έχουμε το Υπερόπλο αυτή τη στιγμή έναντι όλων που είναι μια ΟΜΑΔΑ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ.
Ξεπεράσαμε πολλά προβλήματα από την αρχή της σαιζόν (βάλε μέσα και Μπερέτα).
ΣΥγκέντρωση της ομάδας(σε αυτό έχω εμπιστοσύνη στον Χάβο) και ΟΧΙ υποτίμηση του βάζελου. Και είναι δικό μας το παιχνίδι.

Εαν κερδίσουμε σήμερα αδερφέ, η ομάδα σε τρεις αγωνιστικές (τολμάω να κάνω πρόβλεψη) θα είναι ΔΕΥΤΕΡΗ.

Κι αυτό δεν έχει τόσο σημασία σκέτο ετσι όπως το γράφω, αλλά αν σκεφτείς ότι βρεθήκαμε τρίτοι από το τέλος και όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ να μας υποτιμάνε... μέχρι και Β' κατηγορία λέγανε, ε τότε έχει μια κάποια σημασία.

Και έχει γιατί αυτοί που κυρίως μας υποτιμούσαν ήρθαν με φορτηγάκια μεταφορές ο Σούλις, τοποθέτησαν την μισή αστυνομική δύναμη της χώρας ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, λες και ο ΠΑΟΚ και χωρις το λαό του είναι καμιά γκόμενα που κάνει βίζιτες.

Για αυτή την ασέβεια που έδειξαν σε όλο το ΠΑΟΚ βρέθηκαν εκεί που τους αξίζει. Εξω από την διοργάνωση του κυπέλλου ! Κι αυτό το έκανεο ΠΑΟΚ μάγκικα και καθαρά.

Για τα ερπετά δεν μιλάω... Το ότι φτάνουν να μας δίνουν "συγχαρητήρια" εμένα ηθικά με καλύπτει.
Γιατί στην ουσία αυτό που λένε είναι ότι {αφού αυτοί αποτύχανε να είναι υπερασπιστές της πόλης άσε να το κάνει κανένας μάγκας άλλος}.
Και η ΠΑΟΚΑΡΑ αδερφέ είναι στο κυνήγι 3ων στόχων...

Σε χαιρετώ και με την νίκη.

DonMits είπε...

Κώστα καλως ήρθες! Να ξαναπεράσεις από το καφενείο μας!!!