Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2011-02-17

ΠΑΟΚ - CSKA: Επιστροφή

ΠΑΟΚ - CSKA σήμερα 17/02/2011 στις 22.05 για τη φάση των 32 του Europa League 2010-2011

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ. Μαζί έχει και επιστροφή στο πραγματικό ποδόσφαιρο, μακριά από στημένους διαιτητές, στημένες και γελοίες τιμωρίες, μέτρα ασφαλείας επιπέδου αρχηγού κράτους για ποδοσφαιρικό αγώνα, προέδρους που κάνουν ντου σε ομοσπονδίες. Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα στο ποδόσφαιρο, όπως αυτό πρέπει να είναι.

Δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε σήμερα. Η CSKA είναι ένα αίνιγμα αγωνιστικά για το λόγο ότι προέρχεται από τη διακοπή του ρωσικού πρωταθλήματος, δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της και δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι. Πριν τη διακοπή είχε πάντως οκτώ εντυπωσιακές εμφανίσεις στο θεσμό, με μέσο όρο 3 γκολ ανά παιχνίδι, κάτι το οποίο μόνο ευχάριστα δεν ακούγεται.

Είναι προφανές ότι κόντρα σε αυτή την άκρως επιθετική ομάδα εμείς δεν έχουμε περιθώρια λαθών στην άμυνά μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να μην φτάσουμε να μετράμε όπως οι προηγούμενοι αντίπαλοι της CSKA.

Αποτελεί ερωτηματικό βέβαια αν η CSKA είναι σε θέση να κρατήσει τον ρυθμό που κρατούσε όσο το ρωσικό πρωτάθλημα έτρεχε. Ας θυμηθούμε σε τι επίπεδα φυσικής κατάστασης ήταν ο ΠΑΟΚ τον Αύγουστο για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε. Ο Αύγουστος της CSKA είναι τώρα κι αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ.

Όπως και να 'χει, προσωπικά ανυπομονώ για το βραδινό παιχνίδι. Και μετά τα όσα συνέβησαν στο ελληνικό "ποδόσφαιρο" τις τελευταίες εβδομάδες, ανυπομονώ ακόμα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: