Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2011-03-16

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Πάρτε την πρόκριση

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ σήμερα 16/03/2011 στις 21.00 για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2010-2011

Τα πράγματα είναι απλά. Παίζουμε σοβαρά και με σύνεση, πιέζουμε την ΑΕΚ εκεί που πονάει (στην άμυνα), της πετάμε 2 μπαλάκια (καθώς με την κωλοφαρδία που έχει αυτή η ομάδα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος) και πάμε τελικό.

Πρέπει βέβαια να έχουμε στο μυαλό μας ότι όπως εμείς, έτσι και το χανούμι παίζει σήμερα το τελευταίο του χαρτί για τη σαιζόν. Όποιος χάσει σήμερα, χάνει τη χρονιά ολόκληρη και απλά ελπίζει σε ένα καλό πλασάρισμα στα play off. Πέραν αυτού όποιος χάσει θα έχει να παλέψει και κόντρα στην εσωτερική γκρίνια που θα κυριαρχήσει.

Αγωνιστικά εμείς είμαστε για πρώτη ίσως φορά φέτος πλήρεις. Τόσο πλήρεις που παίκτες σαν τον Αθανασιάδη και τον Ελ Ζαρ μείναν εκτός αποστολής. Δεν ξέρω τι κόλπα θα κάνει ο Χάβος κι η ομάδα, εγώ ξέρω ότι θέλω αυτή την πρόκριση όσο τίποτα άλλο και με οποιοδήποτε τρόπο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει πάση θυσία στον τελικό της 30ης Απριλίου. Το ματς είναι για πολύ γερά νεύρα και προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι μόνο εμείς έχουμε τα νεύρα και τα αρχίδια για αυτό το παιχνίδι. Θέλει όμως τεράστια προσοχή, γιατί το φετινό χανούμι είναι ικανό και για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ας ελπίσουμε να έχουν επαναπαυθεί στο ντόρτι που μας ρίξαν στο πρωτάθλημα.

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚάρα!!!

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ,
ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: