Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2011-04-02

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Ρίξτε τους!

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ αύριο 03/04/2011 στις 19.00 για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011

Δυο λόγους έχουμε να θέλουμε να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι.

Ο πρώτος είναι ο προφανής. Κερδίζοντας κατά πάσα πιθανότητα κλειδώνουμε τα play off. Με δεδομένο ότι η Καβάλα θα χάσει από το δαφνοστεφανομένο ομοφυλόφιλο, και με ψιλο-δεδομένο ότι το ματς στην Τρίπολη δεν είναι διπλό (οργιάζουν οι φήμες για αυτό το παιχνίδι), θα έχουμε 6 βαθμούς διαφορά από τον 6ο. Οπότε το παραμύθι τελειώνει.

Θέλει φυσικά μεγάλο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης το αυριανό παιχνίδι, γιατί το τυρί παίζει το τελευταίο του χαρτί. Τα περιθώρια σωτηρίας έχουν στενέψει πάρα πολύ και εννοείται ότι το αυριανό παιχνίδι το θέλουν οπωσδήποτε για να έχουν έστω και μια ελπίδα σωτηρίας. Με ήττα αύριο το τυρί μας αποχαιρετά.

Εκεί έρχεται λοιπόν ο δεύτερος λόγος που με κάνει να θέλω τα αυριανό παιχνίδι: θέλω να ρίξω το τυρί στη Β'. Αυτή τη κομπλεξική ομάδα, την ομάδα που τόλμησε να μας αποκαλέσει βούλγαρους, την ομάδα που ξέχασε ότι το 1988 μόνο εμείς σταθήκαμε δίπλα της, την ομάδα που νομίζει ότι είναι κάτι ενώ απλά είναι το σκουλήκι του κάμπου, αυτήν την ομάδα θέλω να τη ρίξουμε αύριο στη Β' Εθνική και να την αναγκάσουμε να βγάλει και πάλι τα τρακτέρ για τις περιοδείες στον κάμπο και αλλού.

Αγωνιστικά είμαστε πολύ ανώτεροι, παίζουμε εντός έδρας με τον κόσμο δίπλα στην ομάδα, οπότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην πάρουμε το παιχνίδι αύριο το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: