Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2011-05-25

ΠΑΟΚ - Βόλος: Αποχαιρετισμός

ΠΑΟΚ - Βόλος σήμερα 25/05/2011 στις 20.30 για την 6η αγων. των play off 2010-2011

Αποχαιρετάμε σήμερα την ομάδα και σίγουρα και κάποιους παίκτες που δεν θα είναι μαζί μας στη νέα σαιζόν. Δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι αυτοί, δεν ξέρουμε ποιοι θα φύγουν επειδή απλά "δεν κάνουν" και ποιοι επειδή θα (αναγκαστούμε να) τους πουλήσουμε. Θα ασχοληθούμε με το θέμα αργότερα όμως.

Σήμερα η ομάδα οφείλει παρά τις πολλές απουσίες να κάνει το παιχνίδι της και να κερδίσει το Βόλο. Δυστυχώς από ότι φαίνεται όμως ακόμα και μετά τα αποψινά παιχνίδια δεν θα ξέρουμε σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε. Ο λόγος είναι ότι η ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Βόλο για τα καμώματα του Μπέου θα εκδικαστεί αύριο. Αφού τελειώσουν τα play off. Κάτι που για μένα είναι απαράδεκτο και συνιστά κατάφωρη αλλοίωση της διαδικασίας των play off, αλλά δυστυχώς στη χώρα που ζούμε, τέτοια πράγματα είναι στην ημερήσια διάταξη.

Επιστρέφω όμως στα δικά μας. Ασχέτως της τελικής έκβασης των play off, θεωρώ ότι η ομάδα αξίζει σήμερα το χειροκρότημά μας. Ανεξάρτητα από το αν η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη ή επιτυχημένη. Αυτό θα το κρίνουμε όταν οριστικοποιηθεί η βαθμολογία των play off. Η ομάδα έδωσε φέτος 54 παιχνίδια, έκανε μια πολύ μεγάλη πορεία στο Europa League κάνοντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ περήφανο, μπήκε σχετικά άνετα στα play off και έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο του κυπέλλου. Με άλλα λόγια σταθεροποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά σε υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίο προσωπικά το θεωρώ πολύ σημαντικό. Φυσικά υπάρχει η πικρία για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά από την ΑΕΚ, φυσικά υπάρχει η πικρία για το ότι στο πρωτάθλημα μείναμε πολύ νωρίς πολύ πίσω, αλλά ξαναλέω ότι η ομάδα αξίζει το χειροκρότημά μας και το σεβασμό μας.

Θα δώσουμε λοιπόν και σήμερα το παρόν για να αποχαιρετίσουμε την ομάδα στην Τούμπα και να της δώσουμε το χειροκρότημα που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: