Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2011-08-17

ΠΑΟΚ - Καρπάτι: Φαβορί

ΠΑΟΚ - Καρπάτι αύριο 18/08/2011 στις 21.00 για τα Play Off του Europa League 2011-2012

Στο ζευγάρι ΠΑΟΚ – Καρπάτι είμαστε το ξεκάθαρο φαβορί. Κανείς δεν θα θεωρήσει επίτευγμα να αποκλείσουμε μια από τις τελευταίες ομάδες του ουκρανικού πρωταθλήματος που ξεκίνησε, ούτε θα κακίσει κανένας την Καρπάτι αν αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ που έφτασε πέρσι στους 32 του Europa League. Το φαβορί είμαστε εμείς και το βάρος το έχουμε εμείς κι όχι οι Ουκρανοί.

Προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί πολλά πράγματα σε αυτό το ζευγάρι. Κι είναι ευτύχημα από τη μια, αλλά κι αποτέλεσμα της πολύ καλής περσινής πορείας του ΠΑΟΚ, ότι είχαμε δυο εύκολες κληρώσεις για να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Αυτή τη συγκυρία πρέπει να την εκμεταλλευτούμε, ώστε αφενός να έχουμε παραπάνω έσοδα κι αφετέρου να εδραιώσουμε τη θέση μας στις λίστες της ΟΥΕΦΑ.

Ο ΠΑΟΚ μας έχει δείξει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές ότι έχει τη ροπή στο να υποτιμήσει έναν αντίπαλο. Εγγυητή στο να μην το κάνει αυτό κόντρα στην Καρπάτι θεωρώ τον νέο προπονητή Λάζλο Μπόλονι. Ο άνθρωπος έχει δείξει αυτό το λίγο διάστημα που είναι στην ομάδα μεγάλα δείγματα σοβαρότητας κι ότι αν μη τι άλλο έχει και τον έλεγχο της ομάδας. Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα τις θεαματικές αλλαγές που ευαγγελίζεται, αλλά η σοβαρότητα με την οποία προσέγγισε τα παιχνίδια με την Βαλερέγκα, με κέρδισε.

Οι ελλείψεις στο ρόστερ εξακολουθούν και υπάρχουν, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε επειδή περάσαμε δια περιπάτου τη Βαλερέγκα. Ούτε σέντερ μπακ αποκτήθηκε, ούτε σέντερ φορ. Για αυτή τη φάση που βρισκόμαστε και κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο, δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει πρόβλημα, αλλά για το πρωτάθλημα και την μακρά αγωνιστική περίοδο που έρχεται σίγουρα θα είναι ένα θέμα.

Ξαναλέω ότι στο ζευγάρι με την Καρπάτι είμαστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί. ΠΡΕΠΕΙ όμως να το αποδείξουμε και στο χόρτο. Κι αυτό πρέπει να γίνει εμφατικά στην Τούμπα, ώστε να μην καρδιοχτυπήσουμε στην Ουκρανία.

2 σχόλια:

_ST_ είπε...

"ξεκάθαρο φαβορί"?

χαμηλά ρε την μπάλα..
άστους αυτούς να μιλάνε...
Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα αλλά αυτές τις ανατολικές εγώ τις φοβάμαι..
ειδωμεν..

DonMits είπε...

Θα τα πούμε από κοντά το βράδυ. Θα έρθεις;;;