Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2011-10-01

gay - ΠΑΟΚ: Παίξε σαν ΠΑΟΚ

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ αύριο 02/10/2011 στις 20.30 για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2011-2012

Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες την γκρίνια σχετικά με τον ορισμό Κουκουλάκη στο αυριανό ντέρμπι, τον οποίο ορισμό θεωρώ κι εγώ τουλάχιστον προκλητικό. Είναι λάθος όμως να στεκόμαστε εκεί. Εξηγούμαι:

Ο Κουκουλάκης έκανε το 2009 εγκλήματα προκειμένου να περάσει ο gay στο κύπελλο τον ΠΑΟΚ. Μας είχε αφήσει με 9 παίκτες μέχρι ο gay να καταφέρει να κάνει το 2-0 στην παράταση για να περάσει. Είχα γίνει έξαλλος τότε, ναι. Όπως όλοι μας. Κι ο ορισμός του δείχνει ότι εκεί κάτω στην ΕΠΟ, ΚΕΔ, μεδ και δεν ξέρω γω που άλλου δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για την κάθαρση του ποδοσφαίρου μας. Το προσπερνώ.

Εγώ θέλω αύριο να δω την ομάδα να κατεβαίνει με τσαμπουκά και αρχίδια. Όπως την Πέμπτη στο Καζάν που κοιτάξαμε στα μάτια μια ομάδα με 7πλάσιο μπάτζετ. Αγωνιστικό πλάνο έχει φέτος η ομάδα. Έχει τον προπονητή που ξέρει τι να κάνει σε τέτοια παιχνίδια. Έχει ρολάρει η ομάδα κι έχει πιάσει ρυθμό. Έχει κοινώς τα φόντα να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Άρα πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί κι όχι στον ... Κουκουλάκη. 

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει να μην ανοίξει πολύ το παιχνίδι. Να μην γίνει πολύ γρήγορο γιατί εκεί έχουμε πρόβλημα. Ο gay δεν έχει δέσει ακόμα σαν ομάδα, έχει βέβαια πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν μόνοι τους τη ζημιά κι ας σέρνεται το σύνολο. Εμείς μπορούμε να χτυπήσουμε με την κλασική τριπλέτα μας, αρκεί το κέντρο από πίσω να σταθεί στο ύψος του αγώνα. Εκεί επιστρέφει ο Γκαρσία, αλλά θα απουσιάσει ο Αρίας. Πίσω θέλει τεράστια προσοχή με τον Μιραλάς και δυστυχώς θα μας λείψει ο Κοντρέρας και το εγκεφαλικό παιχνίδι του.

Θα διακινδυνέψω να προβλέψω ότι αν το παιχνίδι παιχτεί 50-50, θα πάρουμε αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, παίξε σαν ΠΑΟΚ κι ας χάσεις απ' το κοράκι. Παίξε σαν ΠΑΟΚ κι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα κερδίσεις τον σεβασμό όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: