Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2011-12-19

Δόξα - ΠΑΟΚ 0-2: Το αυτονόητο

Δόξα - ΠΑΟΚ 0-2 για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2011-2012

Τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο διπλό δεν έκανε χτες ο ΠΑΟΚ, παίζοντας κόντρα σε μια από τις χειρότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Από αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν είχε να κερδίσει τίποτα. Ήταν τουλάχιστον αυτονόητο ότι κόντρα σε αυτή τη Δόξα Δράμας (καμιά σχέση με τη Δόξα του παρελθόντος) και παίζοντας ουσιαστικά εντός έδρας, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει με κάθε τρόπο το τρίποντο. Τελικά το πήρε και μάλιστα σχετικά άνετα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με διάθεση να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς, ώστε ούτε να αγχωθεί, ούτε να κουραστεί. Ήταν βέβαια αρκετά χαλαρός και επιπόλαιος ξοδεύοντας αρκετές ευκαιρίες πριν ο Σάλπι να κάνει το 0-1 στο 27'. Λίγο πριν το ημίχρονο ήρθε και το 0-2 με το Φωτάκη (μετά από ασίστ του εξαιρετικού Λίνο) και το παιχνίδι καθάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε συντήρηση δυνάμεων. Προσωπικά θα ήθελα 1-2 γκολάκια ακόμα, από την άλλη καταλαβαίνω όμως και τους παίκτες που σίγουρα μετά το 0-2 (και με δεδομένη και την ποιότητα του αντιπάλου) χαλάρωσαν, έχοντας στο μυαλό και το πολύ δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο την Τετάρτη.


Η χρονιά λοιπόν στο πρωτάθλημα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Μένει να κλείσει τελείως και με πρόκριση στο Κύπελλο την Τετάρτη. Σε αυτόν τον αγώνα θα κάνουμε ιδιαίτερη μνεία τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: