Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2011-12-22

Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ: Όταν το αυτονόητο γίνεται είδηση

Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ χτες για το κύπελλο Ελλάδος

Το ματς ξεκίνησε αλλά δεν τελείωσε ποτέ καθώς στο 15' περίπου του αγώνα ο διαιτητής διέκοψε οριστικά τον αγώνα. Λίγο νωρίτερα ένας οπαδός του Αστέρα είχε πετύχει με καρέκλα το βοηθό διαιτητή, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην μπορεί να συνεχίσει.

Επιτέλους είδαμε έναν διαιτητή να έχει τα κότσια να διακόψει οριστικά έναν αγώνα λόγω επεισοδίων και βίας. Καιρός ήταν. Αυτό που αλλού είναι αυτονόητο, έγινε στην Ελλάδα στο κλείσιμο του 2011. Δεν έγινε στα επεισόδια της Τούμπας στον ημιτελικό με την ΑΕΚ (σε εκείνη τη νύχτα ντροπής για μας), δεν έγινε σε παιχνίδι στο Καραϊσκάκη όταν ο επόπτης έφαγε κέρμα στο κεφάλι κι έπεσε, αλλά ο διαιτητής του έκανε νόημα να σηκωθεί, δεν έγινε ούτε στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ατρόμητος, δεν έγινε ούτε προχτές μετά το ντου στον Καλόπουλο.

Επιτέλους έγινε χτες κι αποτελεί είδηση. Αυτό που είναι αυτονόητο, αποτελεί είδηση σε αυτή τη χώρα. Έγινε πάντως μια αρχή κι ελπίζω να βάλουν μυαλό κάποιοι από όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους -σε όλες τις ομάδες - που θέλουν να μας στερούν τη χαρά του γηπέδου.

Δεν μου αρέσει να παίρνουμε παιχνίδια στα χαρτιά, δεν είναι στο DNA μας αυτό το πράγμα. Αλλά κατά πως δείχνει το πράγμα και με βάση το φύλλο αγώνος, το πιθανότερο είναι να περάσουμε με 0-3 και να πέσει βαρύς ο πέλεκυς στο Αστέρα.

Η χρονιά τελείωσε λοιπόν για τον ΠΑΟΚ κι οι παίκτες πάνε για διακοπές μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2012 που θα παίξουμε με το Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και μακάρι το 2012 να μην είναι τόσο δύσκολο όσο το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: