Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2012-02-20

ΠΑΟΚ - ρούλης 0-0: Έπρεπε να κερδίσουμε

ΠΑΟΚ - ρούλης 0-0 για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2011-2012

Γλυκόπικρη γεύση μας άφησε το χτεσινό παιχνίδι. Από τη μια η καλή εμφάνιση από την άλλη το ξερό 0-0.

Νομίζω ότι για την δεδομένη χρονική στιγμή και τις απουσίες που είχε η ομάδα, ο ΠΑΟΚ έκανε χτες μια μη αναμενόμενα καλή εμφάνιση. Είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το διάστημα (με εξαίρεση ίσως 15 λεπτά στο β' μέρος), είχε τις ευκαιρίες, είχε τις φάσεις, είχε τα δοκάρια, αλλά είχε και την ατυχία να μην μπαίνει η μπάλα μέσα με τίποτα. Ο ρούλης ξέροντας ότι δεν μπορεί να πάρει το παιχνίδι στα ίσια, κλείστηκε και προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις, χωρίς να του βγει όμως καμιά.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε καθαρίσει άνετα από το πρώτο ημίχρονο. Ο Κλάους είχε 2-3 καλές φάσεις για γκολ στην αρχή και στο τέλος του ημιχρόνου και γενικά υπήρξαν φάσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν το δοκάρι του Γεωργιάδη στην αρχή του δεύτερου μέρους και το δοκάρι του Κλάους στο τετ-α-τετ με το Βελλίδη. Ειδικά το τελευταίο είναι από τα γκολ που δεν χάνονται και θα καθάριζε το ματς. Είναι απορίας άξιο πως ο Κλάους έχασε τέτοιο γκολ...

Από την άλλη ο αντίπαλος είχε όλο κι όλο μια καλή φάση στο απευθείας φάουλ του Νέτο μετά από την καρατιά του Κρέσιτς που σήκωνε χαλαρά και την κόκκινη κάρτα. Ακούγοντας το Μασάδο μετά τον αγώνα να μιλάει για δίκαιο αποτέλεσμα και μοιρασμένο παιχνίδι, αναρωτήθηκα αν είδαμε το ίδιο ματς. 

Σκόρπια σχόλια:
- Πολύ κακός ο Κλάους. Θα μπορούσε να είχε πάρει το ματς μόνος του. 
- Πολύ μέτριος ο Γεωργιάδης που χρειάζεται χώρους. Σε κλειστές άμυνες έχει πρόβλημα.
- Πολύ ορεξάτος ο Σάλπι, έφαγε πολύ κλωτσίδι από τον Μίτσελ, που όλως περιέργως δεν έφαγε κάρτα.
- Ο Γιάννου δεν μπορεί να παίξει πίσω από το φορ. Δεν την έχει τη θέση και το ξέρει κι ο ίδιος και φυσικά κι ο Μπόλονι. Ελλείψει εναλλακτικής όμως έπαιξε εκεί. Να δούμε την Πέμπτη τι λύση θα σκεφτεί ο προπονητής.
- Εξαιρετικός ο Λαζάρ χτες. Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.
- Η άμυνα δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα, ούτε κι ο Κρέσιτς. 

Αφήνουμε το παιχνίδι με το συμπολιτάκο πίσω μας, πολύ απλά γιατί είναι πολύ μικροί για να ασχολούμαστε μαζί τους και πάνω απ' όλα γιατί έχουμε τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης μπροστά μας. Ο αντίπαλος σαφώς και δεν είναι ρούλης, είναι μια εξαιρετική ομάδα με καταπληκτικό κέντρο. Είναι προφανές ότι δεν θα έχουμε τόσες ευκαιρίες όσες είχαμε χτες, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Και φυσικά η άμυνά μας θα ζοριστεί πολύ περισσότερο απ' ότι χτες. Με το παιχνίδι θα ασχοληθούμε και θα σχολιάσουμε τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: