Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2012-02-04

ΠΑΟΚ - gay: Χωρίς πρόλογο

ΠΑΟΚ - gay αύριο 05/02/2012 για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2011-2012

Είχα πολύ καιρό να προλογίσω παιχνίδι κι είχα τεράστια διάθεση να ασχοληθώ με το αυριανό παιχνίδι με το δαφνοστεφανωμένο ομοφυλόφιλο. Έγιναν αρκετά μέσα στην εβδομάδα σε επίπεδο παρασκηνίου άλλωστε κι είχαμε τροφή για σχολιασμό. 

Μετά διάβασα την παρακάτω είδηση κι όλα πάνε περίπατο. Παραθέτω από το olapaok.gr:
Τα μέλη του χτυπημένου από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών συνδέσμου έστειλαν στεφάνι στο μνημόσυνο της Θύρας 7 και κέρδισαν το σεβασμό των οπαδών του Ολυμπιακού.

Χίλια μπράβο μάγκες. Τι άλλο μπορεί να πεις για την κίνηση στην οποία προχώρησαν τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού το πρωί του Σαββάτου. Έστειλαν στεφάνι για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη των 21 παιδιών-οπαδών του Ολυμπιακού που έχασαν τη ζωή τους 31 χρόνια πριν, στις 8 Φεβρουαρίου 1981 στις κερκίδες του "Καραϊσκάκης". Οι ίδιοι γνωρίζουν τι σημαίνει να πενθείς δικούς σου ανθρώπους, αφού τα έξι "αετόπουλα" που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ήταν μέλη του συνδέσμου τους.

Ήδη μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού χαιρετίζει με τα καλύτερα σχόλια αυτή τη  χειρονομία των οπαδών του ΠΑΟΚ από το Κορδελιό και χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα του Σ.Φ. Ολυμπιακού "Πόρτο Λεόνε" στην ιστοσελίδα τους στο facebook. "Ο σύνδεσμος ΠAOK Κορδελιού έστειλε στεφάνι μια ημέρα πριν απο το μεταξύ μας ματς. Σαν Πειραιώτες μια λέξη θα τους πούμε για την πράξη τους αυτή."Μάγκες". Μαζί δημοσιεύεται και μία φωτογραφία από το στεφάνι του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού.

Θα ξαναπώ αυτό που έχω πει κι άλλες φορές από αυτό εδώ το βήμα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα και σαν τέτοιο πρέπει να το βλέπουμε. Πρέπει να ξέρουμε πάντα ότι στο παιχνίδι δεν υπάρχει μόνο η νίκη, αλλά κι η ισοπαλία και φυσικά η ήττα. Και υπάρχει και κάτι ακόμα: Η διαφορετικότητα. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι οπαδοί της ίδιας ομάδας. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας μας υποστηρίζει άλλη ομάδα. Κι η διαφορετικότητα αυτή πρέπει να είναι σεβαστή από όλους.

Πέρα από το πάθος που έχουμε για την ομάδα μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο απέναντι πέταλο μπορεί να είναι ο αδερφός μας, ο γαμπρός μας, ο ξάδερφός μας, ο κολλητός μας, ο συνάδελφός μας.

Σε αυτά τα πλαίσια εγώ υποκλίνομαι μπροστά στην κίνηση του ΣΦ Κορδελιού, παραμονή μάλιστα του αγώνα των δυο ομάδων και σε κλίμα τεταμένο. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο εν λόγω σύνδεσμος έχει θρηνήσει κι εκείνος 6 παιδιά...

Καλή επιτυχία αύριο και νίκη στον ΠΑΟΚ μας!!!