Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2012-03-10

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρ. 2-3: Φάπα 3 αστέρων

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρ. 2-3 για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2011-2012

Στα τόσα χρόνια που βλέπω τον ΠΑΟΚ, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει ένα τόσο κακό ξεκίνημα. 3 γκολ στα πρώτα 17 λεπτά δεν νομίζω ότι έχουμε δεχτεί ποτέ.

Είναι προφανές ότι κάνοντας ένα τόσο κακό ξεκίνημα, η ομάδα θα έπρεπε να κυνηγήσει τον αντίπαλο σε όλο το παιχνίδι και θα έπρεπε να μοχθήσει σε όλο το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό δεν έγινε, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Σε μεγάλο βαθμό προδοθήκαμε από τις πολλές απουσίες αλλά κι από την κάκιστη εμφάνιση πολλών μονάδων μας που θα έπρεπε να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους κι απλά δεν το κάναν.

Η ομάδα μπήκε σαν υπνωτισμένη στο γήπεδο, σαν για να παίξει φιλικό, σαν να ήταν αλλού. Και πριν καλά καλά το καταλάβει, είχε δεχτεί 3 γκολ. Μετά επήλθε η αφύπνιση, κάναμε διάφορες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και μειώσαμε με τον Κλάους σε 1-3. Στο ημίχρονο ο (αποβληθείς) Μπόλονι έβγαλε τον ανύπαρκτο περιπατητή Νιμανί και πέρασε στη θέση του το Γεωργιάδη. Αυτή η αλλαγή έφερε ζωντάνια στην επίθεση, ανακάτεψε την τράπουλα και μας έφερε σχεδόν μόνιμα μπροστά στην περιοχή του Αστέρα. Ο Γεωργιάδης έκανε με πολύ ωραίο γκολ το 2-3, το ματς πήρε λίγο φωτιά, αλλά η ομάδα επιτέθηκε μάλλον ανορθόδοξα χωρίς να καταφέρει να κάνει κάτι. 

Βέβαια το 3-3 θα μπορούσε να είχε γίνει στο 90' όταν ο Λίνο έστειλε τη μπάλα άουτ στο πέναλτι που εκτέλεσε... Θα μιλούσαμε για μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν ήρθε κι μιλάμε για μεγάλη φάπα και ήττα ντροπής.

Το τραγικό για μένα σήμερα δεν είναι ούτε η εμφάνιση, ούτε η ήττα, ούτε το ότι μετά τον περίπατο στο ΟΑΚΑ σήμερα χάσαμε, ούτε ότι καλύτερος παίκτης μας ήταν ο Τσιρίλο. Το τραγικό είναι η γύμνια της ομάδας. Ναι σίγουρα έχουμε πολλές απουσίες με τραυματισμούς και κάρτες, αλλά δεν γίνεται π.χ. η άμυνα να μπάζει επειδή έλλειπε ο Μαλεζάς. Ούτε γίνεται να λέμε ότι πάμε να παίξουμε μόνο με πιτσιρικάδες, όταν αυτοί δεν είναι έτοιμοι, αλλά ελλείψει άλλων αναγκαστικά παίζουν. Το κακό είναι ότι με την οικονομική κατάσταση στην ομάδα, θα πρέπει να ξέρουμε ότι του χρόνου θα βλέπουμε περισσότερο πιτσιρικάδες παρά ώριμους παίκτες με ότι αυτό συνεπάγεται.
 
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 18/03/2012 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: