Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2012-08-03

Μπνέι Γιεχούντα- ΠΑΟΚ 0-2: Καθάρισε την πρόκριση

Μπνέι Γιεχούντα- ΠΑΟΚ 0-2 για τα προκριματικά του Europa League 2012-2013Με χαρακτηριστική άνεση καθάρισε ο ΠΑΟΚ την πρόκριση ήδη από χτες. 

Η διαφορά επιπέδου ήταν τεράστια και παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έδινε χθες το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για φέτος, πρέπει να ομολογήσω ότι το παιχνίδι κύλησε πολύ πιο εύκολα απ' όσο φανταζόμουν. 

Ο ΠΑΟΚ πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Δεν άφησε χώρους στους Ισραηλινούς, δεν τους έδωσε το δικαίωμα να πιστέψουν σε κάτι. Άλλωστε φάνηκε από νωρίς ότι η Μπνέι δεν είχε ούτε την ποιότητα ούτε τη δυναμική για να χτυπήσει το παιχνίδι. Το ότι τα γκολ άργησαν να έρθουν είναι μια λεπτομέρεια που απλά έδωσε μια δόση σασπένς στο παιχνίδι. Κατά τα άλλα ο αγώνας δεν αντέχει σε σπουδαία κριτική, αλλά αξίζει να κάνουμε μερικές παρατηρήσεις.

- Ο Δώνης επέλεξε να παίξει με Γεωργιάδη δεξιά και Ρομπέρ αριστερά. Δηλαδή έβαλε το Γεωργιάδη στη φυσική του θέση κι έπαιξε αριστερά με αριστεροπόδαρο εξτρέμ. Και οι δυο τους είχαν καλή απόδοση, ταλαιπώρησαν την αντίπαλη άμυνα και δημιούργησαν πολλά ρήγματα. Δεν είναι τυχαίο ότι το 0-1 το πέτυχε ο Γεωργιάδης και το 0-2 το δημιούργησε ο Ρομπέρ. Ο Γάλλος μοιάζει αναγεννημένος υπό τον Δώνη, αλλά πρέπει να δείξει σταθερότητα στην απόδοσή του, αν θέλει να καθιερωθεί.
- Πολύ μας άρεσε ο πιτσιρικάς ο Πέλκας. Ο τρόπος που κατεβάζει την μπάλα στη φάση του 0-2 και ανοίγει την αντίπαλη άμυνα είναι ενδεικτικός του ταλέντου του παίκτη. Και αυτός πρέπει να δουλέψει, αλλά δείχνει ότι είναι ένα σκαλί πάνω από άλλους παίκτες που ανέβηκαν από τις ακαδημίες.
- Δεν μου άρεσε ο Γιάννου. Φλύαρος κι ανούσιος σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές ευκαιρίες.
- Σταθερή αξία ο Κλάους. Πάντα στη φάση, μυρίζεται το γκολ. Επιμένω ότι σε δίδυμο με τον Σάλπι στο 4-4-2 θα κάνουν πάρτι. 

Η ρεβάνς της Τούμπας έχει μετά το χτεσινό αποτέλεσμα, μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα. Η πρόκριση καθάρισε κατά 99% από χτες. Η σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα της κάνει τη ζωή αρκετά πιο εύκολη στην Τούμπα, με αποτέλεσμα ήδη να σκεφτόμαστε τα play off. Και σε κάθε περίπτωση η χτεσινή επίσημη εμφάνιση είναι αρκετά ελπιδοφόρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: