Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2012-09-23

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3: Σίφουνας

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3 για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2012-2013

Σαν σίφουνας πέρασε ο ΠΑΟΚ από τα Πηγάδια της Ξάνθης σκορπώντας την τοπική ομάδα με 0-3.

Δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι λόγω κάποιων απρόσμενων γεγονότων, οπότε δεν έχω σαφή εικόνα για το παιχνίδι. Το γεγονός όμως ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε αέρας από μια έδρα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει, λέει αρκετά πράγματα. 

Απ' ότι διαβάζω ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος, επέβαλε το ρυθμό του στο παιχνίδι και καθάρισε εύκολα τον αγώνα. Πάντως τα λάθη στην άμυνα δεν έλειψαν, αλλά η Ξάνθη δεν είχε την ποιότητα να τα εκμεταλλευτεί. Αυτό με άλλες ομάδες πιθανόν να μην γίνει έτσι και να έχουμε προβλήματα.

Συνολικά πρέπει να δούμε ότι κάτι τέτοια παιχνίδια με ομάδες σαφώς κατώτερες, ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα καθαρίζει χωρίς πολλά πολλά, αν θέλει να κάνει κάτι στο φετινό πρωτάθλημα. Το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ χαμηλό και αυτό ο ΠΑΟΚ πρέπει να το εκμεταλλευτεί κερδίζοντας κατώτερες ομάδες. Αν είμαστε σοβαροί, τέτοια παιχνίδια δεν θα πρέπει να μας προβληματίζουν, αρκεί να γίνει η αντίστοιχη προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα. Φέτος έχουμε το -ας πούμε- συγκριτικό πλεονέκτημα να παίζουμε μόνο πρωτάθλημα. Αυτό το ρόστερ δεν θα είχε τη δυνατότητα να παίζει και Ευρώπη και να έχει αγώνες Πέμπτη-Κυριακή, οπότε ας μετατρέψουμε το ρεζιλίκι του αποκλεισμού από τη Ραπίντ σε πλεονέκτημα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ίσως το χειρότερο των τελευταίων ετών από πλευράς ποιότητας ομάδων κι αυτό πρέπει να το αξιοποιήσουμε. 

Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με το ερπετό. Με την ομάδα που πριν λίγα χρόνια είχε ενταχθεί στο άρθρο 44 διαγράφοντας χρέη και φορτώνοντάς τα στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου και τώρα ζητάει να ενταχθεί στο άρθρο 99 ώστε να μην διαλυθεί τους επόμενους μήνες από τις απανωτές προσφυγές. Με την ομάδα που δεν πήρε άδεια συμμετοχής από τη Σούπερ Λιγκ, που δεν πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, που δεν έβγαλε παρά μόνο χαριστικά φορολογική ενημερότητα και δελτία για τους παίκτες της, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά και ... ισπανικά, αλλά που έχει τον καθηγητή της αλητείας να ξελασπώνει για αυτήν κάθε τρεις και λίγο. Εννοείται ότι άλλο αποτέλεσμα από την συντριπτική νίκη δεν υπάρχει. Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για το αποτέλεσμα του αγώνα της άλλης Κυριακής. Θα είμαστε εκεί για να τον δούμε.

ΥΓ Πολύ γουστάρω όταν μετά από νίκες του ΠΑΟΚ πάει σπίτι του ο αντίπαλος προπονητής. Χτες ο Μαρίνος, την άλλη Κυριακή ο Μάκης!!! Δυστυχώς δεν βλέπω να προλαβαίνει ο Βλάχος την 7η αγωνιστική για τον στείλουμε κι αυτόν σπίτι του!

ΥΓ2 Στην υπόθεση ανταλλαγής εισιτηρίων με το ερπετό, εμένα μου μυρίζει τρελή παγίδα. Θα επιτρέψει ο καθηγητής της αλητείας να έρθουν τα ερπετά να δουν το 12-0, θα γίνει μανούρα και θα φάμε τιμωρία. Ραπίντ φάση ένα πράμα... Ας τη δουν καλύτερα από το σπίτι τους τη ντουζίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: